E6700 işlemci Windows 11 destekler mi?

İşlemcileriniz resmi desteklenen işlemciler listesinde yok. Sadece illegal yöntemlerle kurulabilir. Ayrıca başkalarının modifiye edip internete yüklediği ISO dosyalarını kullanmamanızı öneririm. İçlerinde zararlı yazılımlar barındırıyor olabilirler. Hele hele böyle forumlarda size şunu indir bunu indir gibi talimat veren hevesli tiplerden uzak durun.

Ayrıca başkalarının modifiye edip internete yüklediği ISO dosyalarını kullanmamanızı öneririm. İçlerinde zararlı yazılımlar barındırıyor olabilirler.

Bu konuda %100 katılıyorum mesela bir arkadaşın verdiği ISO dosyasında o konu bayağı tuttu herkes o dosyayı indirmiş ancak ben indirip kontrol ettiğimde Windows'da değişiklik yapıldığını gördüm ve zararlı tespit ettim. Zaten kolay bir işlem herkesin kendisi yapması en doğrusu.
Senin konundaki ayni seyleri yaptim install.wim dosyasini degistirdim.

Ne tür bir hata aldınız ki?

Tavsiye etmiyorum modlu ne olduğu belirsiz ISO dosyalarının indirilmesini. Ülke de çok fazla uyanık var içine zararlı koymuş olabilir veya başka şeyler yapmış olabilir bilemeyiz.

Ya sanirim 0x00025f hatasiydi. Tam hatirlamiyorum bugün bakarim hataya.

Evet Windows 11 ISO'sunu Windows 10'a attım. ( install.wim yani )

Ya da Windows 10'umu Windows 11'e miydi?

O hatayı araştırdığımda BIOS kaynaklı olduğu görünüyor BIOS ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?

Kankacim tam bilmiyorum hatayi yanlış ta olabilir bos yere daha fazla sıkînti cikartmayalim.
Simdi PC açtım acilirken verdigi hatayi göstereceğim. 0x00000F hatasi aliyorum acikirken bir de kurulumda aliyorum.

Ya da Windows 10'umu Windows 11'e miydi?

Windows 11'in içinde ki install.wim dosyasını Windows 10'daki "sources" klasörüne atacaksınız bu şekilde.
Kankacim tam bilmiyorum hatayi yanlış ta olabilir bos yere daha fazla sıkînti cikartmayalim.
Simdi PC açtım acilirken verdigi hatayi göstereceğim. 0x00000F hatasi aliyorum acikirken bir de kurulumda aliyorum.

USB'yi Rufus ile MBR şeklinde hazırladınız değil mi?

Windows 11'in içinde ki install.wim dosyasını Windows 10'daki "sources" klasörüne atacaksınız bu şekilde.

USB'yi Rufus ile MBR şeklinde hazırladınız değil mi?

Evet UEFI yok ama sistemimde nasıl hazırlamam gerekiyordu?
Ve bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210708_102845.jpg
    236,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…