E6700 sistem LoL ve CS:GO'da kaç FPS verir?

256 MB yazısını okurken bir güldüm, affedin. Büyük ihtimalle iki oyun da hiç açılmayacak. DirectX sürümleri eski kalıyordur.

GT 210 yada HD6350.
İki oyunu da açacaktır. LoL'de en düşük ayarlarda kasarak oynatır. CS:GO için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. CS:GO'yu oynayamazsınız.

Bu iki kartı almanızı önermem, arkadaşın da dediği gibi düşük performans alacaksınız. Ben GT220 ile CS:GO'yu 480p'de ancak oynayabilmiştim. Ekran kartı için maksimum bütçenizi belirtiniz. Her iki oyunu da açar mı, evet açar lakin düşük performans verecekler.
GT 210 yada HD6350.

İki oyunu da açacaktır. LoL'de en düşük ayarlarda kasarak oynatır. CS:GO için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. CS:GO'yu oynayamazsınız.

Bu iki kartı almanızı önermem, arkadaşın da dediği gibi düşük performans alacaksınız. Ben GT220 ile CS:GO'yu 480P'de ancak oynayabilmiştim. Ekran kartı için maksimum bütçenizi belirtiniz. Her iki oyunu da açar mı, evet açar lakin düşük performans verecekler.

Ne Valorant ne CS:GO açar. 256 MB ekran kartı yani.

2 GB RAM GT 210 ve E7500 ile LoL'de düşük ayarlarda 60 FPS alıyordum. CS:GO olmasa da olur.

Sistemi yükselteceğim am ekran kartını şu an almayacağım önümüzdeki ay bakmayı düşünüyorum şu an işlemci anakart ve RAM'ı değiştiricrm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı