Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de Bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de Bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi?
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 17 Mart 2021 #2 Paul WalkeR4 dedi: Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM. 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırır Intel Celeron'la oynadım HD Graphics'le kasarsa Config indir.
Paul WalkeR4 dedi: Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM. 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldırır Intel Celeron'la oynadım HD Graphics'le kasarsa Config indir.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Paul WalkeR4 dedi: Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM. 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne?
Paul WalkeR4 dedi: Arkadaşlar, Steam'de bu oyunu oynamak istiyorum. İndirdiğime değer mi? 4 GB RAM. 1 GB ekran kartı. E 6700 işlemci. Bir de bu oyun güzel mi, oynayan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne?
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 17 Mart 2021 #4 drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... Tüm modeller kaldırır bence HD Graphics'de oynadım bir de en kotusunde.
drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... Tüm modeller kaldırır bence HD Graphics'de oynadım bir de en kotusunde.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 17 Mart 2021 #5 drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... HD Graphics büyük ihtimal.
drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... HD Graphics büyük ihtimal.
Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #6 drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... HD5450 Adnan m&b dedi: Kaldırır Intel Celeron'la oynadım HD Graphics'le kasarsa Config indir. Genişletmek için tıkla... oyun güzelmi indirsem değermi
drmstafaa dedi: 1 GB ekran kartı demek hiçbir şey ifade etmiyor. Tam model ne? Genişletmek için tıkla... HD5450 Adnan m&b dedi: Kaldırır Intel Celeron'la oynadım HD Graphics'le kasarsa Config indir. Genişletmek için tıkla... oyun güzelmi indirsem değermi
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 17 Mart 2021 #7 Paul WalkeR4 dedi: HD5450. Oyun güzelmi indirsem değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun iyi hala çok oyuncusu var.
Paul WalkeR4 dedi: HD5450. Oyun güzelmi indirsem değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyun iyi hala çok oyuncusu var.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #8 Paul WalkeR4 dedi: HD5450 Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda 60 FPS rahat alır.
Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #9 Adnan m&b dedi: Oyun iyi hala çok oyuncusu var. Genişletmek için tıkla... Amacı Ne acaba kısaca özet gecermsnz
Adnan m&b dedi: Oyun iyi hala çok oyuncusu var. Genişletmek için tıkla... Amacı Ne acaba kısaca özet gecermsnz