110-120 arası Full HD Low'da fakat GT 1030 almayın tavsiye etmiyorum cidden berbat bir kart fiyatının 1200-1300 olduğunu tahmin ediyorum fiyatına göre 2. el olarak çok daha iyi kartlar alınabilir.
Ben aslında dün biraz bahsettim Q9400 ile aldığım değerleri ve şu anki sisteme fazla para bağlmamasını da söyledim. FPS oyunundan verim almak için işlemci daha önemli ve bütçe düşükse APU almak daha mantıklı olur. 2200G tipi bir şey en doğrusu en azından daha güncel olur. İlerleyen süreçte ekran kartı alınabilir. 3-4.nesille de uğraşmasın bence.
Sen 2200G veya 3200G al 2x8 RAM çek sonra bana dua edersin ciddi söylüyorum eski kartlara çok para vermeyin üzülen yine siz olursunuz. AM4 soket en azından 5.nesile kadar yükselir. İleride güçlü ekran kartı alana kadar kullanırsın.
Şuan PSU yükseltmeye gerek kalmaz. Zaten 2200G APU ile 1030 kadar performans alırsın.
Sen 2200G veya 3200G al 2x8 RAM çek sonra bana dua edersin ciddi söylüyorum eski kartlara çok para vermeyin üzülen yine siz olursunuz. AM4 soket en azından 5.nesile kadar yükselir. İleride güçlü ekran kartı alana kadar kullanırsın.
Şuan PSU yükseltmeye gerek kalmaz. Zaten 2200G APU ile 1030 kadar performans alırsın.
A320, B450 gibi anakart alacaksınız Ryzen APU için ekran kartı takmadan bir süre işinizi görecektir. Anakart işlemci ve RAM üçlü olarak almanız lazım RAM de aynı marka çift kanal yani 2 tane 8 GB almanız gerekir. İkinci elden bulabilirsiniz bence önemli olan aslında anakart işlemci ve RAM kolay bozulmuyor.