E6700 sistem Valorant açar mı?

Şerif ali taş

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba GT710 ile Valorant oynayabilir miyim? Sitemim 10GB RAM var. İşlemcim de E6700. sizce CPU'dan dolayı açar mı açmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci E6700 Valorant için yetmezmi hem 10GB RAM var anakart hangi model bilmiyorum ismi çıkmıyor E6700 Valorant için yeterli mi?

Düşükte 60 FPS'i bile zor verebilir, şu an kaç FPS alıyorsan yeni ekran kartıyla çok bir performans artışı yaşamayassın zaten GT 1030 bile alsan darboğaz yapar herhalde.

E6700 yeterli mi bilmiyorum ancak güçsüz bir işlemci olduğu kesin. Ekran kartına o kadar para vermek yerine anakart ve işlemci al.
Ekran kartı daha kötü bence geforce210 1030 a geçmeyi planlıyorum ama islemcide alabilirim 500 TL civarında 2.el varsa bildiğin

Modeline gerek yok, sizinki 775 soket bir anakart. Xeon işlemci dışından en fazla Q9650 işlemci takabilirsiniz oda dediğim gibi çok bir FPS artışı yaşatmaz ve çok pahalı o işlemciler alınmaz.
Hocam her 775 pinli anakart q9650 desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…