Bu arada işlemci ve anakartı bir satan birinden alırsanız daha uyguna gelir, hem de fazladan kargo parası vermessiniz. Ve dolaptan almayın bence hem komisyon iki tarafada fazla hem de orada fahiş fiyatlara satıyorlar genelde.
Böyle bir ilan buldum. Bozuk olursa sorumluluk kabul etmiyorum. Sadece olduğunu göstermek için bu ilanı size atıyorum. Ayrıca Bütçenizi aşıyorsa farklı kartlara da yönelebilirsiniz.
Böyle bir ilan buldum. Bozuk olursa sorumluluk kabul etmiyorum. Sadece olduğunu göstermek için bu ilanı size atıyorum. Ayrıca Bütçenizi aşıyorsa farklı kartlara da yönelebilirsiniz.
GT 1030 ile GTX 1060'ın karşılaştırılmaması lazım. GTX 1060 çok daha üstün bir kart. RX 570 bulabilirsin ancak mining durumunu bilmem. Biraz daha güçlü olsun istersen RX 580.
GT 1030 ile GTX 1060'ın karşılaştırılmaması lazım. GTX 1060 çok daha üstün bir kart. RX 570 bulabilirsin ancak mining durumunu bilmem. Biraz daha güçlü olsun istersen RX 580.
i5 3470 bir kart değil, işlemcidir. Soruna gelirsek, o kadar iyi bir işlemci değil ancak söylediğin oyunları (GTX V, Valorant) rahat oynatır. Sonuçta 3. nesil bir işlemci. Şimdi kullandığın işlemciden ise çok daha iyidir.