E6700 sisteme ekran kartı önerisi

AlphaCEIRA

Megapat
Daha fazla  
Bir arkadaşım bilgisayarındaki problemin ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyor. Özellikle futbol düşkünü olduğundan dolayı PES 2016 oyunu oynayamıyor ve bilgisayarın kasma sorunundan şikayet ediyor. Sizden ricam bir fikir verin. Bu kasma sorunu ne kaynaklı olabilir? Bir de ekran kartı alması ne kadar mantıklı?
  • CPU: E6700
  • GPU: ATI Radeon HD 6230
  • RAM: 2 GB
  • ANAKART: Foxconn G4MX gibi birşey
Windows 7 32bit işletim sistemine sahip. Ne yapabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı zayıf fakat işlemci de zayıf. Yeni bir sisteme geçilmeli. Bütçe yoksa, Quad Core işlemciye geçilebilir. Tabii ki ekran kartı da değişecek.

Eğer bütçeniz varsa yada ailenizin durumu yetiyorsa 1300 1400 Liraya bir sistem toplayabilirsiniz, Youtube'da birçok video var biraz araştırın isterseniz. Bu devir de böyle sistem kullanmak ne işkence biliyorum, bir kaç ay öncesine kadar 10 yıllık bilgisayarımı kullanıyordum. Bir şekilde maddi durumumuz iyi olunca 2000tl civarı bir sistem topladım, şu an her işimi fazlası ile görmekte, her oyunu açıyor rahatlıkla, bir de ben toplarken biraz hata yaptım sistem ani ye geldiği için, şu an ki bilgisayarımdan 1.5 kat iyisini toplayabilirdim aynı paraya. İlla alamıyacak isen Neki'nin tavsiyesi güzel Xeon 5460 alıp gt 1030 alabilirsin, ram de eklersen lol cs go gibi oyunları rahatlıkla oynarsın

İşlemci olarak ben de Xeon ile güncellenmesini tavsiye ederim. Ekran kartı olarak sıfır GT 1030 yerine, ikinci el garantili bir RX 460 alınmasını tavsiye ederim.

Arkadaş r7 240'la kullanmasına rağmen darboğaz oluyor. Xeon cpu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…