E6700 ve 9600 GT sistem performansı nasıldır?

Bana 15 TL dedi bende yarın alacağım.ekran kartını değiştirmeyi çok düşünmüyorum yeni sisteme geçeceğim zaten.ancak belki R7 250 gibi bir ekran kartı alabilirim.internette 2 GB ram,Pentium 4 ve 9600 GT İle lolde 30-40 FPS alan gördüm bende bi 50,60 alacağımı düşünüyorum.Ancak bende CS GO dan emin değilim diğer arkadaşların düşündüğü gibi bakalım yarın denicem bu arada bu sisteme Windows 10 64 Bit kurabilir miyim performans açısından performanslı olur mu?

Bence stabilite ve güncellik (Windows 7'ye göre) açısından Windows 8.1 64 Bit kurman daha iyi olur. Windows 10 kastırabilir.

Sence bunu şuan alayım mı? Elimde 120 TL var.

Darboğaz yapmasın sonra Bneim işlemcim bile neredeyse aynı o işlemci ile, çok çok az iyi ondan. Fakat GT 730'a bile darboğaz var ortada bazı oyunlarda. GTS 450'yi tabi ki işlemci yükün altından kalkabilirse alsın fakat zannetmiyorum

Sence bunu şuan alayım mı? Elimde 120 TL var.

Kesin al diyip seni yönlendirmek istemem ama çok eskiden beri sevdiğim bir karttı. GT 430 kullandığım dönemlerde hep bu kartı almak isterdim. O zamanlar için çok iyi bir kart sayılıyordu benim gözümde. Hep bir aklımın köşesinde kalmıştı bu kart. Sen bilirsin araştır bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 4 GB DDR2 RAM, Core 2 Duo E8400 ve 9600 GT ile 1080p LoL'de 70-80 FPS alıyordum ona göre hesaplayınız.
Sistemimiz aynı sayılır bende o civarda alacağım teşekkürler
Arkadaşlar sizce 9600 GT den GTS 450 geçmeye değer mi? Benchmarklarda 10-15 FPS Fark var. GTS 450 ucuz geldi fiyatı 9600 GT yide satarım

Arkadaşlar sizce 9600 GT den GTS 450 geçmeye değer mi? Benchmarklarda 10-15 FPS Fark var. GTS 450 ucuz geldi fiyatı 9600 GT yide satarım
İşinizi görür zaten aman aman bir umutlanmamak lazım. Sonuçta 10 yıllık sistemler bunlar.

Gönül ister daha iyi bir kart alman ama işte bütçe meselesi. GTS 450 bu dönem için bile düşük ayarlarda sana oyun oynatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…