Çözüldü E6700 ve Gigabyte GA-945GZM S2 O.C. sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda420

Kilopat
Daha fazla  
Gigabyte GA-945GZM S2 anakartım var. İşlemcim Intel Pentium E6700 3.20 GHz, o. C. FSB 1066 seçeneği disabled olduğu için işlemci hızım düştü overclock seçeneğini enabled yaptığım zaman bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra mavi ekran veriyor. Hardware malfuncition call your hardware vendor for Support. the System has halted yazısı çıkıyor aşağıdaki ayarları nasil yapmam gerekiyor sorunun çözülmesi için? Anlayan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Cevap için teşekkürler. Sorunu kendim çözdüm. BIOS'tan güç tasarrufu ayarini kapattım. Overclock sonrası mavi ekran vermesi bundan kaynaklanıyormuş.
266 bir çarpan ile zaten 1066 efektif hıza çıkmaktadır. Orayı Önce 300 başarılı olura 333Mhz yapmayı deneyebilirsin.
Aşağıdaki Artacak olan 533 değerini düşürmek gerekiyor mavi ekranı onun artışı da getirir.
Multipilier = Çarpanları değiştirerek RAM hızlarının altında tutarsan sonuç alma sanşın artar.

Cevap için teşekkürler. Sorunu kendim çözdüm. BIOS'tan güç tasarrufu ayarini kapattım. Overclock sonrası mavi ekran vermesi bundan kaynaklanıyormuş.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…