E6700 ve R7 240 sistem GTA 5 performansı

Reis biraz fazla söylemişin R7 240 kolay kolay 60 FPS almaz Tecnhopat'in testi var bir bak istersen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adaş low ayarlar ve O.C. R7 240. Zaten 50-60 dedim. Kapalı alanlarda 60 oluyor yani.

Ya arkadaş konu sahibi en başında "R7 240 GTA 5'de 50 FPS verir mi?" diye sormamış ki!

İşlemci ve belleği de katarak oynayabilir miyim diye sormuş. Yani senin en baştaki cevabın eksik, sen bütün sistemi kastederek 50 FPS alırsın demişsin bu yanlış. Çıkıp da R7 240 50 FPS verir tek başına ama bu sistemle alamazsın deseydin ben de itiraz etmezdim. R7 240'ın orta seviye performans verdiğini Technopat Youtube kanalında ki testten biliyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman neyin tartışması bu? Gereksiz yere tartışma açılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam 1360 x 760' da açmış oyunu, ben bu çözünürlüğü rezalet olarak gördüğüm için hayatta bir oyunu böyle bir çözünürlük de oynamam, ben kendi bilgisayarım da önce Full HD daha sonra 720p, hatta daha da düşürüp denedim ama FPS drop'dan oynayamadım. Gta san andreas kıvamına getirirsen oyunu oynarsın tabi :D

Adam 1360 x 760' da açmış oyunu, ben bu çözünürlüğü rezalet olarak gördüğüm için hayatta bir oyunu böyle bir çözünürlük de oynamam, ben kendi bilgisayarım da önce Full HD daha sonra 720p, hatta daha da düşürüp denedim ama FPS drop'dan oynayamadım. Gta san andreas kıvamına getirirsen oyunu oynarsın tabi :D
Zaten max. çözünürlüğü 1360x768. 1280x720 ayarda oynarsan iyi performans verecektir. 200 liralık karttan 4K çözünürlük mü istiyorsun?

Bunu en iyi sen yorumlarsın tabii R7 240 sahibi olduğundan ama normal ayarlarda R7 240 50 FPS'yi zor alır gibi bence 35-40'lar da gezer. (Full HD ele alındığında)
Doğrudur açık alanda 45-50 veriyor 1280x720'de.

Düşük ayarlar da oynarsın fakat Drop yersin. Yani İşlemci ve RAM sıkıntı senin için. 30-50 FPS arası gider gelir.
Katılıyorum gibi RAM miktarını en az 6 GB yap drop insanı kanser eder.

Farklı çözünürlüklerde farklı performanslar elde edilir. Oynatır ancak hangi çözünürlükte ne kadar yeterli olduğu tartışılır. Yani burada boş bir tartışma gerçekleştiriyorsunuz.

4 GB RAM yetersiz kalacaktır. Ancak 4 GB RAM'i yükseltseniz bile R7 240'ın GTA 5 performansı tatmin edici olmayabilir. Bu sebeple yükseltmemiş olmak isteyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı