Öncelikle selamlar.
Sistemim çok eski bunu yükseltmek istiyorum bu konuda tavsiye anakart ve işlemci önerebilir misiniz? Elimde AMD Radeon R7 240 2 GB DDR3 ekran kartı var. Bu sistemi ayağa kaldırmak için yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Hmm.. benim amacım daha yüksek oyunlari oynamak. Aslında sırf elimde ekran kartı power ram var diye anakart işlemci değiştiriyordum. R7 240 eğer sizin dediğiniz gibi ise yaramiycaksa boşa çıkar tekrardan PC toplamam gerekir rx580 1050ti ekran kartına sahip bir sistem kurmak daha mantıklı olurdu ben elimdekiler boşa durmasın diye ugrasmistim.. ilerde ekran kartı yukseltsem bu işlemci anakart işime yaritcakmi peki
Ramlar 2x2gb DDR3 1333
Hmm.. benim amacım daha yüksek oyunlari oynamak. Aslında sırf elimde ekran kartı power ram var diye anakart işlemci değiştiriyordum. R7 240 eğer sizin dediğiniz gibi ise yaramiycaksa boşa çıkar tekrardan PC toplamam gerekir rx580 1050ti ekran kartına sahip bir sistem kurmak daha mantıklı olurdu ben elimdekiler boşa durmasın diye ugrasmistim.. ilerde ekran kartı yukseltsem bu işlemci anakart işime yaritcakmi peki
Yani low ayarlarda zar zor oynarsın, ne kadar zevk alırsın orası malum. RX 570 alıp neredeyse tüm oyunları yüksek ayarlarda oynarsın. 500 TL daha bütçe eklersen 2. el bir RX 570 bulursun.