E6700 veya E6600 750 Ti Darboğaz

@Azz Hocam yorumunuzu bekliyordum ama.

Sadece bahsettiginiz oyunlar için ise R7 250 de işinizi görür GTX750TI da işinizi görür. Ben yerinizde olsam fazla para harcamaz R7 250 alırdım. GTX750TI ekran kartı ile iyi bir oyun deneyimi için en azından G3258 4.0 GHZ+, A8 6600K veya X4 860K takmalısınız. Bu işlemcileride şuan için takamayacagınıza göre R7 250 alın fazla para harcamayın. Gelecek sisteminiz için daha fazla bütçe ayırmış olursunuz.

Kusra bakmayın, cevap gelmeyince gaza gelip gidip Asus 750Tİ aldım şu an gayet memnunum. PSU yeterli geldi.Oyunlarda denedim şu an darboğaz söz konusu değil. Payday 1-2 ,Minecraft,CS:GO'da problem yaşamadım.İşletim sistemim Windows 7 32-bit Ultimate RAM'imi 3.50 GB görüyor. Windows 8.1 PRO 64-bit'e güncellemeyi düşünüyorum.Yardımınız için saolun.Kusra bakmayın mobildeyim fotoğraf yollıyamadım bir türlü. [emoji2]

Sınırı fazla aşmayın derim. Maksimum R7 260X almanız doğru olacaktır.

750 ti zaten eski sistemleri canlandırmak için yapılmış bir ekran kartı, çok azda olsa dar boğaz olacaktır ama yazın toplayacağınız sistem için yeni bir ekran kartı almanıza gerek kalmaz. Bence almışken iyisini alın derim

Kartı almış bulunmaktayım.Technopat'ın test ettiği oyunlarda test ettim. FPS değerleri hemen hemen aynı.En çok memnun olduğumda 4K DSR ile bile LOL oynayabildim.Eski kart sürünüyordu resmen 4K'da şu an +80 FPS alıyorum.

Kasam küçük ve eski olduğu için ısınır diye düşündüm.Arka plakaların hepsini çıkardım sıcaklık boşta 34 derece bana göre çok iyi bir değer.Çünkü kasam kapalı bir dolap içinde ve dolabın kapağı kapalı sadece arka tarafı kestirttim duvarla arada az boşluk var hava alması havayı üfleyebilmesi için.Oyundayken 40-46 derece arasında seyrediyor.

Ve benim için can alıcı nokta CS:GO eski ekran kartımda minimum ayarlar için bile yeterli değil uyarısı alıyordum şimdi optimize edince ultra ayarlara alıyo.Benim için Tofaş'tan Ferrar'iye binmek gibi oldu PC'ci eski olan arkadaşlara öneririm şu anlık memnunum bir gelişme olursa yazarım.Fotoğraflar Technopat'a atılmak için çekilmemiştir.Whatsapp'tan arkadaşlarla konuşurken yolladığım fotoğraflardır.Kasayı kapadım formattayım şu an kopyalama işleri vs.Formattan sonra güzel bir şekilde çekip atarım iyi forumlar. [emoji2]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…