E6700'den daha iyi işlemci tavsiyesi

Bütçe
400

Marjinal Mami

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba konu başlığında belirttiğim gibi eski bir sisteme işlemci değişikliği yapmak istiyorum. Takdir edersiniz ki LGA775 pin e sahip. TDP değeri falan önemli değil. GTA 5 tarzı oyunlarda haritanın geç yüklenmesi gibi problemlerle karşılaşıyorum. MSI R7 240 GPU'su ile beraber kullanılıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haritanın geç yüklenmesi HDD yüzünden olabiliyor. Bazı anakartlar 775 pin olsa bile desteklemiyor olabiliyor. Anakartınızı söyleyin.

r7 240 için en fazla C2 q6600 alırsın, voltajsız 3.0'a OC'lersin. Elindeki bile zaten yeterli.

Q9400 bile GTA 5 için yetersiz geliyor. Oyunu SSD'ye kurmayı deneyebilirsiniz, bir nebze hızlı yüklenir fakat çok bir şey değiştirmez. GTA 5 gibi oyunlar tek çekirdek performansına bakıyor. Anca Xeon işlemcilerle günü kurtarırsınız.

Q6600 ile rahat bitirmiştim ben oyunu, gölgeleri kapatsaydın keşke

Neyse hocam arkadaşın konusunu saptırmayalım Ben daha sonra konu açarım etiketlerim sizi

Bilgisayarın anakart modelini tam olarak bulamadım fakat, direkt bilgisayar modeli olarak HP 500 MT olarak bulabilirsiniz. Google da aramakla uğraşmak istemezseniz aşağıda ilgili ürünün linki var.

Hatırlamıyorum ama, GTA 5'in grafik ayarlarını belgeler > düzenleyebiliyorduk. Belgeler > rockstar'ın içine girip resim atar mısın?

Neyse hocam arkadaşın konusunu saptırmayalım Ben daha sonra konu açarım etiketlerim sizi
Lütfen devam edin, bunlar da işime yaracak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…