E6750 1333 MHz işlemci 800 MHz RAM ile çalışır mı?

halil333333

Decapat
Daha fazla  
Benim elimde Intel Core 2 Duo E6750 işlemci var. FSP 1333 MHz fakat bendeki RAM'ler 800 MHz. İşlemciyi bilgisayara taktığımda görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Anakart: Foxconn N15235
(Elimde 800 MHz Intel Pentium E2160 var onla bilgisayar açılıyor)

RAM frekansı konusunda sıkıntı olmaz. E7600 ile 800 MHz RAM kullanıyorum. Anakart desteklemeyebilir veya işlemcide sorun olabilir. E2160 ile açıldığı için RAM de sorun olduğunu zannetmiyorum.

RAM frekansı konusunda sıkıntı olmaz. E7600 ile 800 MHz RAM kullanıyorum. Anakart desteklemeyebilir veya işlemcide sorun olabilir. E2160 ile açıldığı için RAM de sorun olduğunu zannetmiyorum.

Satın aldığım firma ürünün sağlam olduğunu söylüyor. O zaman anakart desteklemiyor olabilir.

Hocam 2 adet RAM var birisi Hi-Level 2 GB öteki Kingston Value RAM 1 GB. Hi-Level'in takılı olduğu soketin 2 yanında bulunan pin gibi şeylerden birisi kırık o yüzden soketten çıkmıyor. Ben BIOS pilini ve Kingston rami söküp denedim ve açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer işlemci ile açıldığına göre dediğim gibi arızalı olduklarını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı