Arkadaşlar merhaba, MSI Afterburner programı ile küçük bir ölçüm yaptım. Bilgisayarımın özelliklerini en alta yazdım. Crysis 2 oyunundan bir ölçüm yaptım ve bunun fotoğrafını aldım. Sizlere sormak istediğim burada bir darboğaz söz konusu mu?
Öte yandan bu durumda ben oyunu çok akıcı bir şekilde göz zevkini gayet tatmin edecek düzeyde oyunu oynayabiliyorum. Aynı şekilde Crysis 3'de de durum geçerli. Gayet akıcı ve bir o kadar da görüntü anlamında da güzel. Hangi değerleri nasıl görürsek darboğaz oluyor? Benim bu durumda darboğaz yaşadığım söylenebilir mi?
Teşekkürler.
Sistem 10 yıllık vardır ve bu arada hazır PC Özellikler:
Ekran kartı kullanımın daha düşük olsaydı örneğin %85 ve aşağısı darboğaz olurdu ama ekran kartın %100 olduğu için bir darboğaz yok. Gördüğüm kadarıyla işlemcin zorlanıyor biraz ama yapıcak bir şey yok.
Ekran kartı kullanımın daha düşük olsaydı örneğin %85 ve aşağısı darboğaz olurdu ama ekran kartın %100 olduğu için bir darboğaz yok. Gördüğüm kadarıyla işlemcin zorlanıyor biraz ama yapıcak bir şey yok.
Hangi ayarlarda oynadığını belirtmemişsin. Bana kalırsa normal ekrankartınız güçlü değil
çünkü. 30 FPS ile oyun oynamanızda bir sakınca yok çok kötü bir değer değil ama 30 FPS ile 60 FPS arasındaki farkı deneyimlediğiniz zaman fark edersiniz.