E6800 sisteme RX 570 takılır mı?

• Konuyu başlatan Draq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.006

Draq

Hectopat
Daha fazla  
Iyi günler. Ekran kartının neye göre alındığını bilmiyorum. Ben de bilen birine sormak istedim. Elimde şunlar var:
  • -Intel Pentium E6800 3.3GHz LGA 775 64 Bit Işlemci
  • -Ipx41-d3 DDR3 max 1333MHz Anakart
  • -4x1 Kingston 1333MHz Ram
  • -AMD Radeon HD 6350 512MB 650MHz GDDR3 Ekran kartı
  • "-Casper FSP250-50HMN PSU
    • AC Input: 230-240V~, 2A, 50Hz
    • DC Output: +3.3V 19.0A (ORANGE)
    • +5V 15.0A (RED)
    • +12V 17.0A (YELLOW)
    • +5Vsb 2.0A (PURPLE)
    • -12V 0.3A (BLUE)
    • (+3.3V & +5V =97W Max), Total output continuous shall not exceed 250 Watts"
PSU'da yazan herseyi olduğu gibi geçirdim. Resim belki açılmaz diye yazdım. Şimdi ben bu sistemde RX570 kullanabilir miyim? Biraz baktım pek bir şey anlamadım. Elimdeki PSU yetmez diye düşünüyorum. Iyi günler.

366771

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam öncelikle işlemciniz çok eski o ekran kartına çok darboğaz yapar ve ram 4gb artık yetersiz kalıyor bunlardan önce psu nuz 250 watt dediğiniz kart için en az 450-500 watt güç kaynağı gerekir bu sisteme hiç masraf etmeyin toplayabilirseniz yeni sistem toplayın.

Zaten masraf edemem bu sisteme hocam. Hiçbir türlü iyi bir sonuç çıkmıyor :). Zamanında araştırmadan hazır sistem aldık. İşte sonuç.
hocam öncelikle işlemciniz çok eski o ekran kartına çok darboğaz yapar ve ram 4gb artık yetersiz kalıyor bunlardan önce psu nuz 250 watt dediğiniz kart için en az 450-500 watt güç kaynağı gerekir bu sisteme hiç masraf etmeyin toplayabilirseniz yeni sistem toplayın.

Zaten masraf edemem bu sisteme hocam. Hiçbir türlü iyi bir sonuç çıkmıyor :). Zamanında araştırmadan hazır sistem aldık. İşte sonuç.

öyle hocam hazır sistemlerden olabildiğince uzak durmak lazım. Toplayacağınız zaman bu forumda yine paylaşırsınız baya tecrübeli arkadaşlar var güzel bir sistem toplarsınız 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı