E6800 sisteme RX550 takılır mı?

StarkLord

Femtopat
Daha fazla  
Sistemime RX 550 alacağım CS:GO Valorant gibi oyunlarda 60 FPS sabit alır mıyım? Darboğaz ne kadar olur?
Sistemimin özellikleri:
Intel Pentium E6800
300W PSU 12v kanalından 230W veriyor.
9500GT erkan kartım.
4+2 GB RAM var frekanslarını hatırlamıyorum
Sizce ne yapmalıyım RX550 alırsam hiç besleyemez mi işlemcim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, darboğaz olur. İşlemci yetersiz kalıyor. Dediğiniz oyunlar için işlemci de önemli. Q9000 serisi bir işlemci almanızı tavsiye ederim.

q6600 veya q9650 alıp işlemciyi yenileyin tabii anakartınız destekliyorsa.

Çok darboğaz yapar gereksiz olur anakartı modlayarak E5450 veya hiç modlamayla uğraşmayarak Q9650 de alabilirsin ama bütçem yok işlemci alamam dersen GTX 750 Ti al yine darboğaz yapar ama az.

Yardimlariniz icin tessekurler .Ancak 0 olmasi cok cok onemli gt 730 falan alsam nasil olur . Darbogaz olcagini dusunmuyorum . Ancak suan elimde olan ekran kartina yakin sonuclar gordum , gpu karsilastirma sitesinde. Anakartimin modeli gigabayt g41mt-d3 ne yapabilirim maximum ?
Çok darboğaz yapar gereksiz olur anakartı modlayarak E5450 veya hiç modlamayla uğraşmayarak Q9650 de alabilirsin ama bütçem yok işlemci alamam dersen GTX 750 Ti al yine darboğaz yapar ama az.

Anakart modlamayi bilmiyorum ve ben biraz 2. el e guvenmiyorum da o yuzden 0 bir kart oneriniz var mi?

Anakart modlamayi bilmiyorum ve ben biraz 2. el e guvenmiyorum da o yuzden 0 bir kart oneriniz var mi?
Ve ayrica bir sorum daha olacak.
Sadece Islemci'yi degistirsem ne kadar fark olur?

Son düzenleme:
Sadece ıslemci'yi degistirsem ne kadar fark olur?

Fark olucağı kesin, 2 çekirdekli işlemciden 4 çekirdekli işlemciye geçişimde anlık takılmaların geçtiğini ve FPS'nin yükseldiğini görmüştüm. İşlemci değiştirip ekran kartını takabilirsin, yukarıda arkadaşlar işlemci önermişler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…