E6800 ve GTX 750 Ti Performansı

HayaBusa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTX 750 Tİ ekran kartını almayı düşünüyorum ama almadan önce sizlere danışmak istedim. Sistem özelliklerim şöyle;

Pentium dual-core E6800 3.33 GHz işlemci
8 gb RAM

HD 3450 ekran kartı ( yerine GTX 750 Tİ almayı düşünüyorum ) alırsam bir sıkıntı yaşar mıyım? İşlemciden dolayı darboğaz olur muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katlanılamılayacak düzeyde bir darboğaz olmaz. Tabii bu oyunları hangi çözünürlükte oynayacağınızla da alakalı. Kısacası alınabilir.

Yorumlarınız için teşekkürler geç cevap veriyorum kusura bakmayın , ekran kartını 1 hafta sonra alıyorum Allah izin verirse . 1600x900 monitörümle kullanacağım Gta 5 , far cry 4 , cs go , battlefield gibi oyunlar oynayacağım kasmadan 1600x900 çözünürlükte orta ayarlarda oynuyabilirmiyim ?

O kart o saydığınız oyunları güzelce ( belirli ayarlarda ) oynatır da, işlemci oynatmam abi banane der.
Darboğaz olacaktır.
Gta 5'de vsync'yi açacaksınız tıkanmasın diye, bu seferde de geç yükleyecek etrafı arabayla bir yere çarpacaksınız bu ne ya ne var ki burada diyeceksiniz 2-5 saniye sonra çarptığınız şey önünüze çıkacak. Çekilmez yani.
Bf 3'ü oynatır da 4'de tıkanır.
Fc 4 hakkında yorum yapmayacağım emin değilim.
Cs Go'da sorun yapacağını sanmam.

Yeni bir işlemciye ' de bütçem yetmiyor malesef ne yapacağım kafam karıştı .

Hocam işlemcinize OC yapın biraz bir süre idare etmeye çalışın derim. Arkadaşım core 2 duo E7500 + HD6870 ile The Wicher 3' ü en düşük ayarlarda 25FPS civarı oynayabildi. İşlemciye OC yapmak şart sizin için eğer kartı alacak iseniz.

OC nedir nasıl yapılır fazla bilgim yok beni biraz aydınlatırmısın arkadaşım .

Bana kalırsa ufak ufak O.C deneyin. İnternette hazır O.C ayarları var. Bunada gerek kalmadan kendiniz keşfedebilirsiniz. Bu arada PSU'nuz ve soğutmanız ne durumda? Boşta işlemciniz kaç derecede çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…