K kalavela Hectopat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 10 31 Ağustos 2013 #1 Bu sisteme Mac OS yükleyebilir miyim ?
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 1 Eylül 2013 #2 %100 uyumlu bir sistem... Makinenize Kaynak Link Tıklayın Üye olun dosyalara ulaşmanız için gerekli.. - - - Güncellendi - - - Ekran kartı için birşey yapmanıza gerek yok... Kod:Panoya kopyala boot: Graphics Enabler= Yes demeniz yeterli.
%100 uyumlu bir sistem... Makinenize Kaynak Link Tıklayın Üye olun dosyalara ulaşmanız için gerekli.. - - - Güncellendi - - - Ekran kartı için birşey yapmanıza gerek yok... Kod:Panoya kopyala boot: Graphics Enabler= Yes demeniz yeterli.
K kalavela Hectopat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 10 1 Eylül 2013 #3 talatimac dedi: %100 uyumlu bir sistem... Makinenize Kaynak Link Tıklayın Üye olun dosyalara ulaşmanız için gerekli.. - - - Güncellendi - - - Ekran kartı için birşey yapmanıza gerek yok... Kod:Panoya kopyala boot: Graphics Enabler= Yes demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben bu sıstemde şu an wın7, XP dual boot yapıyorum acaba mac ıle bırlıkte trıple boot olabılır mı? Bır de ben buna mac lıon kurulum rehberınızdekı ıatos ml2 ıle mı kurulum yapıcam yoksa ml3 le kurulum yapabılır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2013
talatimac dedi: %100 uyumlu bir sistem... Makinenize Kaynak Link Tıklayın Üye olun dosyalara ulaşmanız için gerekli.. - - - Güncellendi - - - Ekran kartı için birşey yapmanıza gerek yok... Kod:Panoya kopyala boot: Graphics Enabler= Yes demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben bu sıstemde şu an wın7, XP dual boot yapıyorum acaba mac ıle bırlıkte trıple boot olabılır mı? Bır de ben buna mac lıon kurulum rehberınızdekı ıatos ml2 ıle mı kurulum yapıcam yoksa ml3 le kurulum yapabılır mıyım?
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 1 Eylül 2013 #4 ML2 kurmanız yeterli, aynı sürüm sadece diğerisi UEFİ bioslu makineler için bir üst update hali...