E7200 Sistem Donanım Güncelleme

NeoNokta1

Hectopat
Daha fazla  
Benim çok eski bir bilgisayarım var. Doğal olarak ekran kartım, RAM'im çok iyi değil ve bunu biraz güçlendirmeye karar verdim fakat çok maddi imkanım olmadığı için ana kartımın ve işlemcimin desteklediği kadar güçlendirebilirim, ancak uyumluluk konularından çok anlamadığım için sizlere danışmaya karar verdim. Aşağıya sistemimi yazıcam alabileceğim en iyi ekran kartı ve RAM'i söylerseniz çok sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Anakart: Foxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K
İşlemci: Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E7200 @ 2.53 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bu sistemin upgrade yapabilmek için ikinci el, bu eski bileşenleri satan bir yer bulman gerekiyor. Çünkü elinde bulunan bileşenler bir hayli eski ve upgrade e pek müsait gibi durmuyor. Ayrıca, kesinlikle upgrade yapmanı önermem. Bu iş için ayırdığın bütçeyi biraz daha kenarında tutup birikim yaparsan çok daha mantıklı bir seçim yapmış olursun.

Şu anki sisteme en fazla Q9550 işlemci takabilirsin. RAM güncellemesiyle de gözle görülür bir performans artışı yakalayabilirsin. Ekran kartı olarak da RX460 tercih edilebilir, bu parçalarla ortalama ayarlarda rahat bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı