-Oyun içindeyken sana verdiğim rehberle ekran kartı ve cpu kullanımlarına bakarmısın? Her ihtimali düşünerek hareket etmek lazım. Yani demek istediğim CPU nun GPU gücüne yetişemediğinden oluşan bir darboğaz buna sebebiyet veriyor olabilir mi? Ki o ekran kartının o işlemciye darboğaz yapmasına ihtimal vermiyorum ama kontrol etmekten ne zarar gelir? Birde merak ettiğim oyundayken RAM miktarına bakar mısın? 2 GB ram diyorsun. Eğer oyundayken 2 GB ramın tamamını kullanıyorsa bundan kaynaklı bir sorunda olabilir. Bunun dışında sıcaklık değerleri olarak uzun süre yük altında yani oyundayken 70 dereceyi geçmiyorsa GPU ve CPU sıcaklıkları gayet güzel değerler. HDD kaynaklı bir sorun olacağını pek düşünmüyorum fakat sen yine de programla bir kontrolünü sağla. HDD de herhangi bir problem var mı diye. Programın adını bilmiyorsan onuda söyleyim hemen sana. (HD Tune) Bunların dışında PSU yeni dedin. Şunu da yapmanı isteyeceğim fakat senin hangi adımları uygulaman gerektiğini sana en iyi
@Murat5038 ve
@THE_MILLER hocam müsait olduklarında görürlerse söyleyeceklerdir.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Bunların dışında ekran kartı,bios, ses sürücülerin,chipset ve diğer aklına gelen bütün sürücülerinin hepsinin en son olduğuna dikkat et. Birde hangi Windows u kullanmaktasın şuan? Onu da yazarsan benden daha bilgili ve tecrübeli arkadaşlar şuan kullandığın sistem bileşenleri ve oynadığın oyunla ilgili sana en fayda sağlayacak Windows u söyleyeceklerdir. Aklımda olan elimden gelen herşeyi şuan için yazdım dostum. Aklıma extra bir şeyler daha gelirse kendi bilgim dahilinde yine yardımcı olmaya çalışacağım. Şimdilik kolay gelsin sana.