E7200 ve HD 5450 Sistem İçin Oyun Önerisi

batubey6006

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim fazla iyi değil fakat grafik anlamında ve sürükleyicilik anlamında iyi bulduğunuz ve de sistemim ile iyi oynanabilecek offline oyunları önerir mısınız?
Sistem:
  • Windows 10 Pro 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2CPUs), 2.4GHz
  • RAM: 2048 MB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon Graphics Processor (0x68F9) 1784 MB

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi nispeten düşük olanlara tavsiye edebileceğim oyunları listeleme yoluyla yazayım. Her oyuna uzun açıklama yapmak istemiyorum. Oyun adını araştırırsınız. Ben oyun gördüğüm zaman çok araştırmak yerine bilhassa ücretsiz oyunları direkt kurarım ve oyunu oynayarak test ederim. İnsanların görüşüne fazla bakmam.

UYARI: Sıralama rastgele yapılmıştır.
1)UNDEFEATED *Kaldırmayabilirmiş* -Süper güçlere sahip bir insansınız. Küçük çaplı açık dünyada düşman güçleri ile çatışıp çeşitli challengelar yapıp bi de insanların kafasına düşen taşları kaldırabilirsiniz. Ben 30dk 1saat oynadım sardı ara ara açıp uçup kaçıp 2 3 adam dövüp çıkıyorum. Ayrıca demo oyun.

2)Civilization 5 -Düşük sistem isteyen ama kaliteli olan bir strateji oyunudur.

**3)Mount and Blade : Warband ve Mount and Blade: Fire and Sword mod sitesinden binlerce moda ulaşabilirsin. Osmanlı, selçuklu gibi tarihsel modlarla beraber ekstra fun modlar da yapıyorlar.

4)Max Payne 1-2
5)Gta San multiplayer versiyonu olabilir online düşünürseniz. 2019'da bile çok güzel serverlar var. -Gta 5 oynasam da yine bu serverlara girip takıldığım oluyor.
6)Portal
**7)Age of Empires 2 - Efsaneyi fazla anlatmaya gerek yok bence
8)Mafia 1-2
**9)Half-Life -Eskiden oynadım sanıyordum bu yaşımda 0dan başladım 1-2yi bitirdim ve iyi ki bitirmişim diyorum küçükken pek anlamıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…