E7200 ve R7 240 Format sonrası kasma

pc-user

Kilopat
Daha fazla  
Eski bir PC olmasına rağmen formattan önce CS:GO, Zula gibi oyunlar ve internette dolanırken problem yaşamıyordum. Fakat şu an driverden dolayı mıdır bilemiyorum kasma oluyor bilgisayarda. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
Özellikler ise şu şekilde:
Intel Core 2 Duo CPU E7200 2.53GHz.
4 GB RAM (3, 25 kullanılabilir)
AMD Radeon R7 240 2 GB.
Kingston A400 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisine gelip ''Görüntü Bağdaştırıcıları'' na gelip ekran kartınıza sağ tık yapıp ''Sürücü Yazılımını Güncelleştir'' e basın. Karşınıza gelen yerde 1.seçeneğe basın ve kartınızı güncelleyin. Ekran kartı driverını AMD nin sitesinden kurun ve PC yi yarım saat dinlendirin.

Aygıt yöneticisine gelip "görüntü bağdaştırıcıları" na gelip ekran kartınıza sağ tık yapıp "sürücü yazılımını güncelleştir" e basın. Karşınıza gelen yerde 1.seçeneğe basın ve kartınızı güncelleyin. Ekran kartı driverını AMD'nin sitesinden kurun ve PC'yi yarım saat dinlendirin.

Ekran kartı son sürümü yüklü, hatta tamamen silip yeniden kurulum yaptım değişen bir sonuç olmadı.
Adsız.png

2.png

10 dakikalık test sonucu ve SSD durumu bu şekilde. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    331 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı