5 5odonto Ziyaretçi 4 Şubat 2018 #1 Merhaba CS:GO'da işlemcimin ekran kartıma darboğaz yaptığını gördüm. Overclock etmede orta derece bilgim var. İşlemcimi değiştireceğim fakat şu anda para biriktiriyorum. Overclock darboğaza çözüm mü? Overclock nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2018
Merhaba CS:GO'da işlemcimin ekran kartıma darboğaz yaptığını gördüm. Overclock etmede orta derece bilgim var. İşlemcimi değiştireceğim fakat şu anda para biriktiriyorum. Overclock darboğaza çözüm mü? Overclock nasıl yapılır?
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 4 Şubat 2018 #2 Kesin bir çözüm değil, sadece bir miktar azaltır. Overclock için önce size kaliteli bir soğutucu lazım. Bu soğutucu size yardımcı olur RR-TX3E-22PK-R1 Cooler Master Hyper TX3 EVO İşlemci Soğutucu AM2,AM3 - 92 mm 2,200 rpm 30 dB - Nanokatalog.
Kesin bir çözüm değil, sadece bir miktar azaltır. Overclock için önce size kaliteli bir soğutucu lazım. Bu soğutucu size yardımcı olur RR-TX3E-22PK-R1 Cooler Master Hyper TX3 EVO İşlemci Soğutucu AM2,AM3 - 92 mm 2,200 rpm 30 dB - Nanokatalog.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #3 O.C yapacağınıza Quad serisi bir işlemci veya 771 Modlu Xeonları alabilirsiniz. O işlemciye o.c darboğazı kapatmaz.
O.C yapacağınıza Quad serisi bir işlemci veya 771 Modlu Xeonları alabilirsiniz. O işlemciye o.c darboğazı kapatmaz.