ogingsan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fikrinizi almak istedim :D Intel Core 2 Duo E7300 sistemden Intel Core 2 Quad 9550'ye geçmeyi planlıyorum sizce bilgisayarda ne kadarlık bir performans artışı olur bir de Windows 8.1 64 Bit atsam (atmayacağım meraktan soruyorum) performansı ne olur?

Diğer donanımlar:

ATI Mobility Radeon HD 4850 2 GB.
WD Blue 500GB HDD.
3GB RAM (belki sonradan 1GB daha eklerim)

450W Power'im vardı arızalı sanırım değiştireceğim ileride yeni sistemde işime yarayacak bir Power istediğim için "zalman ZM650-gvıı 650w" seçtim.

PUBG Mobile'de performans ne olur, hangi emülatörü önerirsiniz ve diğer popüler eski veya modern oyunlarda ve günlük işler için kullanımda performans ne kadar artar?

Kesin bir şey dememişsin dostum o yüzden böyle dedim belki değil kesin 4 yap o işlemciyi alırsan pcin uçar zaten.

Tahminimce bir oyunda 60 FPS alıyorsan Q9550 ile 80 FPS alırsın. Ayrıca Q9400 almanı öneririm, daha ucuz ve aralarında çok bir fark yok.

Almışken sistemi en iyi şekilde dizmek istiyorum Q9550 alacağım büyük ihtimalle.

Öyle ise anakartın desteklediği Max RAM'i tak bence 4 ise anakart değiştirip 8 GB olanlardan al. RX560 - GTX1050, Q9550, 8 GB RAM. Bunun gibi yapabilirsen güzel olur. Düşük bütçeye çoğu oyunu oynatan sistem dizmiş olursun. Bir de ileride baştan sistem kurmayacaksan 650W gereksiz olur.

Öyle ise anakartın desteklediği Max RAM'i tak bence 4 ise anakart değiştirip 8 GB olanlardan al. RX560 - GTX1050, Q9550, 8 GB RAM. Bunun gibi yapabilirsen güzel olur. Düşük bütçeye çoğu oyunu oynatan sistem dizmiş olursun. Bir de ileride baştan sistem kurmayacaksan 650W gereksiz olur.

RAM 4 GB yeter diye düşünüyorum çok aşırı yeni oyunları oynayan biri değilim GTA 4, AOC2, Mount and Blade Warband ilk oyun, GTA san bir de bir ihtimal PUBG Mobile denerim diye düşünüyorum ve baştan sistem kurmayı da düşünüyüorum ileride o yüzden 650W alacağım.
Tabi ki de bayağı bir performans artışı sağlarsınız. E7300 nere Q9550 nere. Oyunlarda, PC açılışında, bilgisayardaki işlerini yaparken ve internette takılırken her şekilde hissedersin bu artışı. Oyunlarda da 5-7 FPS artışı sağlar diye düşünüyorum.

PUBG Mobile performansı nasıl olur 3GB RAM ile veya 4 GB?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı