E7400 sistem kendi kendine donuyor

381712

Hectopat
Windows 8.1'de neredeyse her 30 dakikada bir takılıyor, kilitleniyor ve günde birçok kez bilgisayarın açma/kapama tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapatıp yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Masaüstü bir bilgisayar sahibiyim. Diğer özellikleri şunlardır bilgisayarımın:
RAM: 2 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce G100.
İşlemci: Intel (r) Core (tm) 2 Duo CPU E7400 @2.80 GHz 2.79 GHz.
Anakart: Kobian PVM900M.
İşletim sistemi: Windows 8.1 Pro X64.
Bilgisayar denemeyecek bir bilgisayar olsa da, donmaların normal olabileceğini bilsem de bu cidden aşırı can sıkıcı olmaya başladı!

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM al. Ayrıca işlemci de önemli. 4 GB RAM olabilir. Sonrasında yedek al ve alete Windows 7 at.

RAM al. Ayrıca işlemci de önemli. 4 GB RAM olabilir. Sonrasında yedek al ve alete Windows 7 at.

RAM alacak maddi gücüm şu anda yok. Ayrıca daha önceki formatlarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Windows 7, benim gibi sürekli dosya indiren biri için güvenilir değil maalesef.

RAM alacak maddi gücüm şu anda yok. Ayrıca daha önceki formatlarımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Windows 7, benim gibi sürekli dosya indiren biri için güvenilir değil maalesef.

Çıkmacıda DDR2 RAM 20 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…