GordonIFreeman Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #11 mrliam dedi: benim 3 var yaani 4 yapmak amacıyla söyledim Genişletmek için tıkla... Dediğim Gibi Windows 7 Çalışan Bilgisayar 8.1'i 64 Bit Olarak Çalıştırır (Ram Kullanımı Çok Az)
mrliam dedi: benim 3 var yaani 4 yapmak amacıyla söyledim Genişletmek için tıkla... Dediğim Gibi Windows 7 Çalışan Bilgisayar 8.1'i 64 Bit Olarak Çalıştırır (Ram Kullanımı Çok Az)
mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #12 bu arada sende bildiğin iso varmı ? GordonIFreeman dedi: Ram Ekliyeceksen En Az 1 GB Hayır, Oyunlarda Aynı Performansı Yakalarsın Genişletmek için tıkla... peki bildiğin bir iso varmı? Son düzenleme: 22 Şubat 2021
bu arada sende bildiğin iso varmı ? GordonIFreeman dedi: Ram Ekliyeceksen En Az 1 GB Hayır, Oyunlarda Aynı Performansı Yakalarsın Genişletmek için tıkla... peki bildiğin bir iso varmı?
GordonIFreeman Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #13 mrliam dedi: bu arada sende bildiğin iso varmı ? Genişletmek için tıkla... Var Ama Link Veremeyeceğim. Bu İsimde Aratırsan Bulabilirsin Microsoft Windows 8.1 Yükseltme Medya Aracı Uygulamasının Sunucularını Kapattı. Dosya Ekleri BUNUDA SİLL.PNG 4,2 KB · Görüntüleme: 35
mrliam dedi: bu arada sende bildiğin iso varmı ? Genişletmek için tıkla... Var Ama Link Veremeyeceğim. Bu İsimde Aratırsan Bulabilirsin Microsoft Windows 8.1 Yükseltme Medya Aracı Uygulamasının Sunucularını Kapattı.
mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 fotoğrafta attığın şeyi yazsam çıkarmı GordonIFreeman dedi: Var Ama Link Veremeyeceğim. Bu İsimde Aratırsan Bulabilirsin Microsoft Windows 8.1 Yükseltme Medya Aracı Uygulamasının Sunucularını Kapattı. Genişletmek için tıkla...
fotoğrafta attığın şeyi yazsam çıkarmı GordonIFreeman dedi: Var Ama Link Veremeyeceğim. Bu İsimde Aratırsan Bulabilirsin Microsoft Windows 8.1 Yükseltme Medya Aracı Uygulamasının Sunucularını Kapattı. Genişletmek için tıkla...
GordonIFreeman Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #15 mrliam dedi: fotoğrafta attığın şeyi yazsam çıkarmı Genişletmek için tıkla... Bide Torrent Yaz Yanına Çıkacaktır. İyi Günler
mrliam dedi: fotoğrafta attığın şeyi yazsam çıkarmı Genişletmek için tıkla... Bide Torrent Yaz Yanına Çıkacaktır. İyi Günler
mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #16 Teşekkürler iyi günler