Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #11 Emre Gonkur dedi: Q9400'dü galiba. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum çıkmasına çıkar ama sıcaklık değerleri artabilir eğer termal macun yenilerseniz stok fan ile çıkar bence.
Emre Gonkur dedi: Q9400'dü galiba. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum çıkmasına çıkar ama sıcaklık değerleri artabilir eğer termal macun yenilerseniz stok fan ile çıkar bence.
Emre Gonkur Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 Damon Salvatore dedi: Bilemiyorum çıkmasına çıkar ama sıcaklık değerleri artabilir eğer termal macun yenilerseniz stok fan ile çıkar bence. Genişletmek için tıkla... Yanında termal macun verecekler miş 2 adet eski işlemcimin stok fanını kullanırım diye düşünüyorum.
Damon Salvatore dedi: Bilemiyorum çıkmasına çıkar ama sıcaklık değerleri artabilir eğer termal macun yenilerseniz stok fan ile çıkar bence. Genişletmek için tıkla... Yanında termal macun verecekler miş 2 adet eski işlemcimin stok fanını kullanırım diye düşünüyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 5 Çözümler 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #13 Emre Gonkur dedi: Yanında termal macun verecekler miş 2 adet eski işlemcimin stok fanını kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama verdikleri macun kalitesiz olacaktır tavsiyem MX4 termal macun alıp stok fan ile kullanman.
Emre Gonkur dedi: Yanında termal macun verecekler miş 2 adet eski işlemcimin stok fanını kullanırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama verdikleri macun kalitesiz olacaktır tavsiyem MX4 termal macun alıp stok fan ile kullanman.
Emre Gonkur Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 Damon Salvatore dedi: Olabilir ama verdikleri macun kalitesiz olacaktır tavsiyem MX4 termal macun alıp stok fan ile kullanman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eğer alırsam buraya not düşerim Attığın mesajları beğeneceğim sende benimkilerin hepsini beğenir misin?
Damon Salvatore dedi: Olabilir ama verdikleri macun kalitesiz olacaktır tavsiyem MX4 termal macun alıp stok fan ile kullanman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eğer alırsam buraya not düşerim Attığın mesajları beğeneceğim sende benimkilerin hepsini beğenir misin?