E7500 işlemci P5GC-MX1333 anakarta uyumlu mudur?

Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar elimde P5GC-MX1333 anakart var bu anakarta en fazla 2 çekirdekli işlemci takabiliyorum maalesef anakart değiştirmeden işlemciyi olabildiğince yükseltmek istiyorum şu anda E5300 kullanıyorum Core 2 Duo E7500 bu anakarta uyumlu olur mu?

Hocam tek oyun için değil normal kullanım için mesela şu anki kullandığım işlemci Chrome'de bile %90'ini kullanıyor.
Kusura bakma görmemişim, evet yükseltebilirsin ama fazla bir fps artışı olacağını sanmam dostum. Ekran kartı ne kullanıyorsun?
Keşke tek fps için olsa oyunun istemciside çok fazla kasıyor

Hocam tek oyun için değil normal kullanım için mesela şu anki kullandığım işlemci Chrome'de bile %90'ini kullanıyor.

Keşke tek fps için olsa oyunun istemciside çok fazla kasıyor
Halinden az çok anlıyorum aslında, bende eskiden E6700 vardı. Bir aralar Xeon işlemciler meşhurdu belki bilirsin LGA775 sokete modlu bir şekilde takılıyordu, 4 çekirdek desteklememesi kötü olmuş.

Çok pahalı değilse değiştir bence. Muhakkak bir artısı olur. Ama yapmadan önce Bios sürümün kaç onu bilmen lazım. 0407 değilse güncelleme yapman gerekir. Bios ayarlarından girerek görebilirsin sanırım sürüm numarasını.

Yalnız bu çok eski bir anakart, nasıl güncelleme yapabileceğini tam olarak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…