M Muhammed Çelebi Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #1 Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi, AHCI ayarını açıyoruz, USB'den Boot edince "Sistem bulunamadı." hatası veriyor. Anakartımda UEFI özelliği var ama BIOS'ta bulamadık. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2018
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi, AHCI ayarını açıyoruz, USB'den Boot edince "Sistem bulunamadı." hatası veriyor. Anakartımda UEFI özelliği var ama BIOS'ta bulamadık.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 25 Ocak 2018 #2 Sistemin için Yosemite denemeni öneririm.
M Muhammed Çelebi Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #3 maestra dedi: Sistemin için Yosemite denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan kurulum yapamıyorum ki onu kurmaya çalışırsam olucak mı? maestra dedi: Sistemin için Yosemite denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... İndirme bağlantısı bulamadım. Sitenizde ki bağlantı çalışmamakta.
maestra dedi: Sistemin için Yosemite denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Şuan kurulum yapamıyorum ki onu kurmaya çalışırsam olucak mı? maestra dedi: Sistemin için Yosemite denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... İndirme bağlantısı bulamadım. Sitenizde ki bağlantı çalışmamakta.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #4 High Sierra imajını indirip deneyin. Takıldığınız yerde beni etiketleyin.