E7500 sistem için işletim sistemi önerisi

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
Selam. Öncelikle eski bir kasam var. Ben bunu kullanılabilir bir hale getirmek istiyorum. İlk olarak Windows 7 kurmuştum. Oyun oynarken ekran donup kapanıyordu. Daha sonra Windows 10 Pro kullandım. Burada da yavaşlık söz konusuydu. Belki biraz daha donma sorunu gider diye modlu Windows 10'a geçmiştim. Onda da sorun aynı idi. Bugün LTSB Windows 10 1607 indirdim ama durum pek iç açıcı değildi. Sizce hangi Windows sisteminin sürümünü yüklemeliyim veya modlu mu yüklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri:
Ekran kartı: GT 210.
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500.
RAM: 4 GB.
Anakart: ASUS P5KPL AM-SE
Disk: HDD.

Windows 8.1 Single Language indirebilirsiniz. İlla Windows 10 kullanacaksanız @OgnitorenKs'in hazırladığı performans sürümünü kurabilirsiniz.

Windows 8.1 performance Edition kullanabilirsiniz. Şu anda 1. sistemimde kullanmaktayım daha önce de kullanıyordum. Uzun süre kullanımda en iyi iş çıkaran sistem oldu.

Açıkçası iş yerinde 3-4 tane benzer sistem var ve ben hepsine Windows 7 kurdum tabii oyun amaçlı değil iş amaçlı. Birer SSD aldım hepsine ve jet gibi oldular.

Sizce oyun ve performans amaçlı hangi sistemi kurmalıyım aslında bir bakımdan Windows 10'dan yıldım gibi. Ne yaparsam kasıyor. Hangi işletim sistemin hangi sürümünü yüklersem dediğim gibi faydalı olur? Oyun ve iş için kullanacağım.

Dediğim gibi Windows 8.1 Single Language iyi olabilir, olmadı Windows 7'ye geçersiniz. Bir de üstte attığım performans sürümüne de şans verebilirsiniz.

Biraz geç oldu ama Windows 7 artık yaşayan ölü durumunda geleceği açık değil. Windows 8.1 performance Edition kurun tavsiye ederim.

Biraz geç oldu ama Windows 7 artık yaşayan ölü durumunda geleceği açık değil. Windows 8.1 performance Edition kurun tavsiye ederim.
Performance Edition ne hocam? Microsoft sitesinde öyle birşey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…