Wily Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı İntel G41 Anakart acer veriton m275 İşlemci E7500 2.94ghz Merhabalar. Bilgisayarım en düşük ayarlarda Valorant kaldırır mı? directx sürümüm ;12
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Kaldırmaz veya fazlasıyla keyif kaçırıcak görüntüler ortaya çıkar. Wily dedi: Merhabalar. Bilgisayarım en düşük ayarlarda Valorant kaldırır mı? DirectX sürümüm; 12. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kaldırmaz veya fazlasıyla keyif kaçırıcak görüntüler ortaya çıkar. Wily dedi: Merhabalar. Bilgisayarım en düşük ayarlarda Valorant kaldırır mı? DirectX sürümüm; 12. Genişletmek için tıkla...
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #3 Wily dedi: Merhabalar. Bilgisayarım en düşük ayarlarda Valorant kaldırır mı? DirectX sürümüm; 12. Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz ayrıca grafik birimin DirectX 12 değil. Artı 0 Eksi
Wily dedi: Merhabalar. Bilgisayarım en düşük ayarlarda Valorant kaldırır mı? DirectX sürümüm; 12. Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz ayrıca grafik birimin DirectX 12 değil.
KS KS Wily Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 lammf2k dedi: Kaldırmaz veya fazlasıyla keyif kaçırıcak görüntüler ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... tahmini ne kadar fps alırım? Lemmy Kilmister dedi: Kaldırmaz ayrıca grafik birimin DirectX 12 değil. Genişletmek için tıkla... cidden 12 directx tanı aracında oyle yazıyor Artı 0 Eksi
lammf2k dedi: Kaldırmaz veya fazlasıyla keyif kaçırıcak görüntüler ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... tahmini ne kadar fps alırım? Lemmy Kilmister dedi: Kaldırmaz ayrıca grafik birimin DirectX 12 değil. Genişletmek için tıkla... cidden 12 directx tanı aracında oyle yazıyor
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #5 Wily dedi: Tahmini ne kadar FPS alırım? Cidden 12 DirectX tanı aracında oyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle yazıyor ama kartım DirectX 10.1 Windows kaynaklı bir şey. Artı 0 Eksi
Wily dedi: Tahmini ne kadar FPS alırım? Cidden 12 DirectX tanı aracında oyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle yazıyor ama kartım DirectX 10.1 Windows kaynaklı bir şey.
KS KS Wily Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #6 Lemmy Kilmister dedi: Bende de öyle yazıyor ama kartım DirectX 10.1 Windows kaynaklı bir şey. Genişletmek için tıkla... kartımın directx sürümünün kaç olduğuna nerden bakıyoz Artı 0 Eksi
Lemmy Kilmister dedi: Bende de öyle yazıyor ama kartım DirectX 10.1 Windows kaynaklı bir şey. Genişletmek için tıkla... kartımın directx sürümünün kaç olduğuna nerden bakıyoz