Evet arkadaşlar PC masaüstü bu elemanı geliştirmek istiyorum. Call of Duty Ghost'u oynayabilecek bir düzene getirmek istiyorım bütçem 1000 TL civarı. Yardımlarınız için çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyor olacağım. Açıkcası çok anlamadığım için yardım istiyorum Umarım güzel bir şey yaparız.
Hocam güç kaynağınız üstündeki yazıların resmini çekip konuya ekleyin. Cpu-z indirip Mainboard ve Graphics sekmelerini fotoğraflayıp ekleyin ona göre öneride bulunalım.
Mevcut sisteminiz üstüne eklemeler yapıp bilgisayarı istediğiniz performansa kavuşturmak mümkün gözükmüyor. Bunun yerine HDD ve kasa hariç sistem toplayabilirsiniz 1000 TL ile eski parçalarınızı satarak da SSD gibi eklemeler de yapabilirsiniz. Bütçenize uygun şu parçaları toplayabilirsiniz.
AMD Athlon X4 860K Black Edition 3.7 GHz (4 GHz) Soket FM2+ Quad-Core İşlemci 266,60 TL
HIGH POWER Element PLUS (HPC-500-G12S+) 500W 12 cm Fan Güç Kaynağı 185,87 TL
CRUCIAL Ballistix Sport 8 GB DDR3-1600 Dual Kit (2x4 GB) Bellek - Soğutuculu 143,27 TL
GIGABYTE F2A68HM-DS2 FM2+ A68H DDR3-2400 MHz (OC) Anakart 158,76 TL
750 TL yapıyor. (Eksen bilgisayar fiyatlarıdır daha uygun fiyata da bulabilirsiniz.)
Bunlara ek olarak Sapphire R7 250X Hepsiburada üzerinden alabilirsiniz.