E7500 sisteme Hackintosh kurulur mu?

İzmirli Gurme

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
4GB DDR3 Kingston
SSD veya HDD modeli
Samsung EVO 870 SSD
Ekran kartı
nVidia GeForce GT 220 1GB
Anakart
ASUS P5G41T-M LX
İşlemci
Intel Core 2 Duo E7500
Merhaba, sistemime Hackintosh kurmak istiyorum, internetteki çeşitli imajları denedim. Ancak bazılarında Bootloader'a bile ulaşamazken bazılarında verbose modda takıldım kaldım. Sistemime eski sürüm dahi olsa Hackintosh kurabilme şansım var mı? Eğer şansım var ise sistemim için gereken konfigürasyonlarda neler yapmam gerekiyor?

Merhaba, sistemime Hackintosh kurmak istiyorum, internetteki çeşitli imajları denedim. Ancak bazılarında Bootloader'a bile ulaşamazken bazılarında verbose modda takıldım kaldım. Sistemime eski sürüm dahi olsa Hackintosh kurabilme şansım var mı? Eğer şansım var ise sistemim için gereken konfigürasyonlarda neler yapmam gerekiyor?

Kurulabilir.

Eski Hackintosh sürümü kurulabilir.

Yama ile maksimum Catalina kurulur. İşlemci için telemetrap.kext gerek, ekran kartınız için de Legacy Video Patch gerek. Tabii bunlar Catalina için, eskiden denediğinizde nerelerde takılmıştınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı