E7500 sisteme İşlemci, anakart ve psu tavsiyesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar lafı uzatmayayım forumda herkesin bildiği gibi :)D) bir gtx 750 ti alacağım. Şuan sistemim bu şekilde.
  • Işlemci: E7500
  • Anakart: G41M-ES2L Ddr2 Soket 775
  • Psu:400w
  • Monitör:1366x768
Şimdi benim 300 TL civarında bir bütçem kalıyor. Bu bütçe ile i3 işlemci almak istiyorum. Ama sanırım bu işlemciyi almak için komple anakart, ram, psu değiştirmeliyim. Yada değiştirmemelimiyim? Yani çok Online Oyun oynuyorum. Mümkün olan en az bütçe ile bişeyler yapabilirsek hani ne alayım ne yapayım bana bir fikir verebilirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlar lafı uzatmayayım forumda herkesin bildiği gibi :)D) bir gtx 750 ti alacağım. Şuan sistemim bu şekilde.

Işlemci: E7500
Anakart: G41M-ES2L Ddr2 Soket 775
Psu:400w
Monitör:1366x768

Şimdi benim 300 TL civarında bir bütçem kalıyor. Bu bütçe ile i3 işlemci almak istiyorum. Ama sanırım bu işlemciyi almak için komple anakart, ram, psu değiştirmeliyim. Yada değiştirmemelimiyim? Yani çok Online Oyun oynuyorum. Mümkün olan en az bütçe ile bişeyler yapabilirsek hani ne alayım ne yapayım bana bir fikir verebilirseniz sevinirim :)
İşlemci değiştireceğin için anakart değişecek ve ddr3 ram alman gerekecek psu yeterli eğer ekran kartı almayı düşünmüyorsan ama sorun şu 300 tl bunlar için yeterli olmayacak :)

İşlemci değiştireceğin için anakart değişecek ve ddr3 ram alman gerekecek psu yeterli eğer ekran kartı almayı düşünmüyorsan ama sorun şu 300 tl bunlar için yeterli olmayacak :)

Msi gtx 750 ti twin frozr alacağım.

Psu bu şekilde değiştirmem gerekir mi yeni işlemci Vs alırken?

IMG-20140702-WA0002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı