E7500 sisteme Windows 10 32-bit kurma

Quantarus

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 2 GB RAM, Intel Pentium E7500 işlemci var. Windows 10 32 Bit kursam sıkıntı çıkarır mı?

Bir de format atmadan önce direk boot menuye girip USB'yi en üste çekip başlatmak yeterli olur mu? Yoksa BIOS'tan ayar yapmak mı zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulabilir. Boot menüsünde üste taşıyamazsınız. BIOS'ta boot ayarlarında yapabilirsiniz. Boot menüsünde USB'yi seçip kuruluma geçebilirsiniz.

2GB RAM'li bilgisayarlara 64 bit kurulmalıdır. Zaten Windows Vista,7,8,8.1 ve 10'un 64 bit için sistem gereksinimi şu:
1GHz ve ya daha yüksek işlemci
2GB RAM
16 GB ya da daha fazla alan
256MB ve üstü ekran kartı

2GB RAM'li bilgisayarlara 64 bit kurulmalıdır. Zaten Windows Vista,7,8,8.1 ve 10'un 64 bit için sistem gereksinimi şu:
1GHz ve ya daha yüksek işlemci
2GB RAM
16 GB ya da daha fazla alan
256MB ve üstü ekran kartı
Ama daha yavaş çalışır diye söylenti duydum.

Ama daha yavaş çalışır diye söylenti duydum.
Hayır. Benim dayımın bilgisayarı Lenovo İdeacentre Q180. 2GB RAM var ve satın alındığında kendiliğinden Windows 7 Home Basic 64 bit vardı. Ben ona Windows 10 Pro 64 bit UEFI olarak kurdum. Bir yavaşlık yok. Tam tersine hızlı çalışıyor. Özellikleri:
Windows 10 Pro 64 Bit UEFI
2GB DDR3 1066MHz
İntel Atom D2700 2.13GHz 1MB Önbellek
500 GB WD Blue HDD
AMD Radeon HD 6450 A
Ayrıca aero özelliğinde hiçbir kasma yok.

Kurulabilir. Boot menüsünde üste taşıyamazsınız. BIOS'ta boot ayarlarında yapabilirsiniz. Boot menüsünde USB'yi seçip kuruluma geçebilirsiniz.
En üste alıp yeniden başlattıktan sonra tekrar boot menu ye girmem gerekiyor yoksa otomatik kurulum başlayıcakmı?

Ama eski bir bilgisayar olduğu için 32 bit yükliyecektim.
Ama eski bir bilgisayar olduğu için 32 bit yükliyecektim.
Biraz da yavaş bir bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…