theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 20 Eylül 2022 #31 Lee Yubin dedi: BIOS modlamasıyla falan Xeon işlemciler takılabilir ama boşa masraf bana kalırsa. Satıp tümden yeni bir şey almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Ram işine ne diyorsunuz? Bugün CS:GO indirdim en düşükte 10-20 FPS arası gidip geliyor.
Lee Yubin dedi: BIOS modlamasıyla falan Xeon işlemciler takılabilir ama boşa masraf bana kalırsa. Satıp tümden yeni bir şey almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Ram işine ne diyorsunuz? Bugün CS:GO indirdim en düşükte 10-20 FPS arası gidip geliyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.364 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 20 Eylül 2022 #32 theumtkyd dedi: Ram işine ne diyorsunuz? Bugün CS:GO indirdim en düşükte 10-20 FPS arası gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Dene istersen ama pek umudum yok. Ucuz zaten DDR3 RAM'ler.
theumtkyd dedi: Ram işine ne diyorsunuz? Bugün CS:GO indirdim en düşükte 10-20 FPS arası gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Dene istersen ama pek umudum yok. Ucuz zaten DDR3 RAM'ler.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 20 Eylül 2022 #33 Lee Yubin dedi: Dene istersen ama pek umudum yok. Ucuz zaten DDR3 RAM'ler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ya. Diğer ay bakayım ben. Teşekkürler.
Lee Yubin dedi: Dene istersen ama pek umudum yok. Ucuz zaten DDR3 RAM'ler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ya. Diğer ay bakayım ben. Teşekkürler.