E7500 ve Foxconn G41-MXE overclock yapma

Makaleler
1
Arkadaşlar konudada belirttiğim gibi elimde bu bileşenler var. Ek olarak BIOS sürümüm
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 080015, 24.06.2010

Overlock yapmak istiyorum bilgisayarımdan yeterince performans alamadığımı düşünüyorum. Bu işleri biraz araştırdım ama pek benim BIOS'la aynı değiller bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim overlock konusunda. Elimde Xigmatek 3 bakır borulu soğutucu var stress deneylerinde max 54 gördüm. Overclock konusunda aşamalı olarak anlatırsanız sevinirim dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemde yapacağın O.C ile kayda değer bir performans alamazsın. Zorlasan 4 GHz çıkarsın o zamanda kasandaki stok soğutucu yetersiz gelmeye başlayacağından macun hızlı kurur. Yakın zaman içerisinde PC daha beter bir hale gelir. Parça hasarına kadar yolu var bunun. Eğer sorun ekran kartını besleyemediğini düşünüyorsanız 50-60TL ye Q8400 alıp takın hiçbir şey yapmanıza lüzum yok.

Sahibinden'e güvenmiyosanız, hiçbir yerde de bulamıyorsanız 90TL ye burada var.

Eğer belli bir bütçeniz varsa monitör dahil tüm sisteminizle beraber yeni bir yükseltme konusu açabilirsiniz o şekilde daha iyi bir sonuca varırsınız.

O sistemde yapacağın O.C ile kayda değer bir performans alamazsın. Zorlasan 4 GHz çıkarsın o zamanda kasandaki stok soğutucu yetersiz gelmeye başlayacağından macun hızlı kurur. Yakın zaman içerisinde PC daha beter bir hale gelir. Parça hasarına kadar yolu var bunun. Eğer sorun ekran kartını besleyemediğini düşünüyorsanız 50-60TL ye Q8400 alıp takın hiçbir şey yapmanıza lüzum yok.

Sahibinden'e güvenmiyosanız, hiçbir yerde de bulamıyorsanız 90TL ye burada var.

Eğer belli bir bütçeniz varsa monitör dahil tüm sisteminizle beraber yeni bir yükseltme konusu açabilirsiniz o şekilde daha iyi bir sonuca varırsınız.
teşekkürler cevap için ama ben overlockta maksimum bir şey istemiyorum en azından 3.5 gibi stabil olursa iyi olur.Soğutucumdunda sağlam olduğunu düşünüyorum.XIGMATEK WHIZ INTEL1155/1156/1366/2011&AM4/AM3/AM2/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için işlemciyi 3.4 de 30dk stress te 50 dereceyi geçmedi.Benim için yeterleri.Nasıl yaptıgımı soranlar varsa fsb yi 310 yaptım.Drami autodan 800 aldım diğer hiçbir ayarla oynamadım bakalım ilerki zamanlarda ne olucak sürekli değerleri izliyor olucam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı