Merhaba benim bir kasam vardi eskiden cok kullanırdim baya eski, tekrardan kullanmaya başladım format attim ama ekran kartı olmadigini fark ettim. 140 TL'ye 2.el T7 240 taktım, driverpack solutiondan driverlari kurdum, icim rahat etmedi AMD'nin driver bulucu ve indiricisini indirdim. Kartı ilk Welcome To The Game 2 adli oyunla denedim.
Very Lowda bile biraz kasiyordu, 25 FPS kadar sanırım normal midir ? Özellikler yetiyordu.
Bir de internet hizli olmadigin Minecraft indirdim 200 mb sonuçta, oyun son ayarlarda kasmiyor ama çok feci takılıyor, hele renderi yukseltince oynanmaz dereceye geliyor. Renderi en dusuge alinca da takılıyor ama az, ayarlari düşük almama ragmen boyleydi. İslemciden dolayi midir sizce? GPU tempareture oynarken 46'yi geçmedi. Daha başka oyunlarda denemedim tek tek indirip deneyecegim. Hangi oyunları oynayabilirim bu işlemci ve RAM'le ?
Sadece Far Cry 3 Açar, Far Cry 4 sıralaması gibi 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor
Güç kaynağı (çinçon) marka ise mutlaka değiştirin, alacağınız işlemci sıfır ise stok fan ile gelecektir. Sistem için para topladığınız zaman bütçenize göre ayrı bir konu açın, size güzel bir sistem toplarlar.
Sadece Far Cry 3 Açar, Far Cry 4 sıralaması gibi 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor
Güç kaynağı (çinçon) marka ise mutlaka değiştirin, alacağınız işlemci sıfır ise stok fan ile gelecektir. Sistem için para topladığınız zaman bütçenize göre ayrı bir konu açın, size güzel bir sistem toplarlar.
Ozaman direk bilgisayar toplarim .
Birde bahsettiginiz bazi oyunlar minimum 4gb istiyor ama bende 3 var sorun olmazmi ?
Outlastla fortnitei lowda bile oynatmazmi ? Baya istiyordum oynamak
Rami 4 yapip oyle bi işlemci alabilirim . 1.eli nekadar ? Aliexpressden felan alsam .
Arkadaslar birde CS GO ya ne zaman girsem bilgisayar donuyor kasadan kapatmak zorunda kaliyorum
Oyunu baslatiyorum oda buluyor ama intializing world de takili kaliyor ne yapmam lazim ?
Tamam csgo yu Window mode a alinca duzeldi ama oyun very lowda bile hafif kasiyor, galiba darboğaz oluyor bu sistemde, birde oyun acikken disk kullanimi %100 lerde, bazen düşüyor, sizce windows 7 mi yukluyum tekrardan ?
Tamam csgo yu Window mode a alinca duzeldi ama oyun very lowda bile hafif kasiyor, galiba darbogaz oluyor