E7600 ile R7 240 veya R7 250 darboğaz yapar mı ?

Mert_Blue

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim 7-8 yıllık Radeon HD 3600' lü Intel Core 2 Duo' lu bir sistemim var ve bunu yenilemenin vakti geldi. 2-3 ay sonra 5.000Tl bütçeli bir sistem toplayacağım fakat yeni sistemi alana kadar eski sistemime (Şuan kullandığıma) idare etmek için R7 240 veya R7 250 alacağım. Size sorum şudur :

Intel Core 2 Duo E7600 @3.06GHz ile R7 240 veya R7 250 darboğaz yapar mı ? Bu darboğaz olayından pek anlamadığım için sizlere sordum.

Ayrıca bu ekran kartlarının ASUS P5G41T-M LX anakartı ile uyumluluğu var mıdır ?
350W bir psum var, R7 240' a veya R7 250' ye yetecek mi ?

Sapphire R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
MSI Amd Radeon R7 250 2GB 128Bit DDR3 (DX11.2) PCI-E 3.0 Fiyatı R7 250' nin aradaki 100 TL ye değer bir farkı var mıdır ? Oynayacağım oyunlar, CS:GO, Battlefield 3, Planetside 2 bu oyunları 1366x768 de rahatça gayet akıcı bir şekilde oynatabilirler mi ?

Son düzenleme:
Bak kardeşim 2-3 sene demiyorsun, 2-3 ay diyorsun, o yüzden o sisteme hiç ekran kartı falan alma. 2 ay dişini sık, oyunlar kaçmıyor nasıl olsa, 2 ay sonra yeni sisteminle canavar gibi oynarsın. Şu an ki sisteme alacağın hemen hemen her parça sorun çıkarır, ya uyumluluk sorunu çıkar ya darboğaz çıkar. Sen beni dinle zaten okullar açılmak üzere, bu konuyu yazın başında açsaydın ve yeni PC'yide yazın sonunda alacak olmuş olsaydın, yazı boş geçirmemen için r7 al derdim ama şu an alman gereksiz.

Bak kardeşim 2-3 sene demiyorsun, 2-3 ay diyorsun, o yüzden o sisteme hiç ekran kartı falan alma. 2 ay dişini sık, oyunlar kaçmıyor nasıl olsa, 2 ay sonra yeni sisteminle canavar gibi oynarsın. Şu an ki sisteme alacağın hemen hemen her parça sorun çıkarır, ya uyumluluk sorunu çıkar ya darboğaz çıkar. Sen beni dinle zaten okullar açılmak üzere, bu konuyu yazın başında açsaydın ve yeni PC'yide yazın sonunda alacak olmuş olsaydın, yazı boş geçirmemen için r7 al derdim ama şu an alman gereksiz.

Kardeşim ben sadece soru sordum keşke böyle demek yerine cevabını verseydin. :kararsız: Sana şöyle diyeyim ben önceden 3 sene boyunca LoL, DOTA 2 oynuyordum. Bu oyunları oynarken hiçbir kasma yoktu ve çok rahattım. Ama şimdi FPS oyunlarına yöneldim ve o kasmalar insanı aşırı derecede rahatsız ediyor açıkçası hele hele CS:GO da. Ligim Usta seçkin muhafız , efsanevi kartal arkadaşımla giriyorum ve insanlar çok sağlam oynuyor. Onlar çok akıcı oynarken ben takıla takıla oynuyorum bilmem anlatabildim mi. Bir tane sis bombası atıldığı zaman veya molotof bilgisayar ölüyor en düşük ayarlarda 30-35 FPS almaya başlıyorum ve kanser oluyorum bu yüzden yeni bir idarelik kart almayı düşünüyorum. 2-3 ay dediğime bakma o süre 5 aya kadar uzayabilir. Zaten 200-300 TL çok aşırı pahalı bir para değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı