E7600 ve R7 240 darboğaz yapar mı?

Makaleler
2
Merhabalar,
Eski sistemimde E7600 işlemci mevcut. Bu işlemciye darboğaz yapmayacak bir ekran kartı arıyorum. İlk seçeneklerim arasında R7 240 var. Sizce darboğaz yaşar mıyım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

E6500 ile darboğaz olmadan kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntı yoktu ve gayet iyi bir ekran kartıydı. Size de şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Aliexpress üzerinden almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? Ne olsa daha ucuz ve sadece ekran kartını almayacağım. Ek olarak SSD, RAM ve Fan alacağım.

Teşekkürler hocam cevabınız için. Aliexpress üzerinden almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? Ne olsa daha ucuz ve sadece ekran kartını almayacağım. Ek olarak SSD, RAM ve Fan alacağım.
Dİğer parçaları al ama ekran kartını almanı tavsiye etmem. Onu Türkiye'den alman bana kalırsa vergi, garanti sebeplerinden dolayı daha mantıklı.

Hocam peki R7 250 ile darboğaz yapar mı? R7 240 ile aralarında kayda değecek bir performans farkı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı