E8400 + HD 6670 Sistemle Windows 10'a Geçilir mi?

Beni pek iplemedin sanırım ama sistem en yavaş parçası kadar hızlı olduğu için çok da çiçek olmayacak zaten SATA 2 hızında çalışacak. O yamalı Windows'lar işlemcini büyük ihtimalle kediye çevirecek.
Ben 90 FPS'lerden 55'e iniyordum yamaları kurulu Windows 10 ile. Sürüm farketmiyordu 2016 Ltsb de olsa yamalar kuruluysa işi bitiyordu.
Estağfurullah hocam iplememek ne demek kusura bakmayın tabii dediğiniz gibi SATA II hızında çalışacak ama yine de hızlanacak yani eskiye nazaran, yine de HDD illetinden kurtulmuş olucam.

Ama kabul etmeliyiz eski sistemlerin tadı bir farklı oluyor SSD alınca çiçek olacak sistem.
Evet, eski sistemlerin tadı bir ayrı. E8400 ile ben de 10 yıldan uzun bir zaman öldürdüm, şu da bir gerçek ki SSD alsanız bile arada bir o işlemcinin gücünün artık yetersiz olması nedeniyle yine takılmalar veya yavaşlıklar yaşanacak.

Beni pek iplemedin sanırım ama sistem en yavaş parçası kadar hızlı olduğu için çok da çiçek olmayacak zaten SATA 2 hızında çalışacak. O yamalı Windows'lar işlemcini büyük ihtimalle kediye çevirecek.
Ben 90 FPS'lerden 55'e iniyordum yamaları kurulu Windows 10 ile. Sürüm fark etmiyordu 2016 LTSB de olsa yamalar kuruluysa işi bitiyordu.
Buna katılıyorum. Windows 8.1'i ilk kurduğumda epey hızlı çalışıyordu çünkü inen ISO dosyası 2013'den kalma, yeni güncellemeleri içermeyen şekildeydi. Ne zaman tüm güncellemelerini yaparsam sistem o zaman gözle görülür şekilde hantallaşıyordu. Diğer sürümlerde de aynı durumu kısmen yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı