E8400 + R7 240 4GB düşük FPS

Kasam mini kasa ona uygun power bulabilir miyim acaba? Lenovo Thinkcentre m57p yatay kasa

Galiba PSU dışarıda duracak Kasa sizin için önemli değil ise değiştirin bilgisayarcılar da bulunur elbet.

Thinkcentreların yeni i7 modellerinin psularindan illaki vardır kasa tipi ayni 400w yeterli diye düşünüyorum. besleme yapamıyor bence.
Olabilir de bulmanız kolay mı ? Bulması zorlar diye düşünüyorum teyzem aynı ebetlarda kasa kullanıyor ve i7 işlemcisi var ama PSU 230V bulması zorlar sizi o yüzden dedim. Ben imzadaki sistemi kullanıyorum PSU 12V dan 22A veriyor yetiyor ama traktör gibi çalışıyor ucundayım yani yetmeyebilir 1-2 sene sonra.

Olabilir de bulmanız kolay mı ? Bulması zorlar diye düşünüyorum teyzem aynı ebetlarda kasa kullanıyor ve i7 işlemcisi var ama PSU 230V bulması zorlar sizi o yüzden dedim.
Anladım bi ikinci elcileri arayacağım
Arkadaşlar ekran sorununu çözdüm tamamen driver kaynaklıymış 2017 sürümünü yükledim düzeldi ve performans artışı oldu. 20.1.4 sürümünden dolayı kaynaklanıyormuş silip 3 yıl önceki sürümü yükledim ekran gidip gelme ve fps drop sorunu çözüldü. Şimdi sıra darboğaz kısmına geldi. Pazartesi günü Q9550 işlemci alacağım araştırma yaptım hesaplama yaptım overclock yapmadığım sürece psu bu sistemi kaldırıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle...
Arkadaşlar bugün tekrardan denedim. Sabah açtığım zaman soğukken yine ekran gidip gelme yaptı. 3dk ısınınca düzeldi. anlayamadım. Sistemi tekrardan soyleyim. 280w power var 7200rpm ide hdd e8400 işlemci r7 240 4gb ekran kartı 5gb ddr2 ram Q35 chipsetli lga775 anakart var. Bu kasaya hangi işlemciyi taksam darboğaz olmam deneyen bilen varsa bi yardımcı olsun. Q9550 düşünüyorum bi arkadaş power çeker sorun çıkartmaz dedi bazıları da olmaz diyor.

Son düzenleme:
q9550 100W gibi bir değer kullanıyor şuan ki işlemcin en yüksek 65 diye biliyorum problem olur bence. Bu arada eski driveri nereden yükledin bana da lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…