E8400 sisteme ekran kartı önerisi

Jodiest

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özelliklerim:
  • İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E8400 3. 00 GHz
  • Ekran Kartı: Siz bu işlemciye hangisini uygun bulursanız onu alacağım. Kafamda şu ekran kartları var; R7 250X veya R7 260X.
  • RAM Bellek: 8 GB RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Professional 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Özelliklerim:
  • İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E8400 3. 00 GHz
  • Ekran Kartı: Siz bu işlemciye hangisini uygun bulursanız onu alacağım. Kafamda şu ekran kartları var; R7 250X veya R7 260X.
  • RAM Bellek: 8 GB RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Professional 64 Bit
R7 250x sistemin için uygun gözüküyor.

GT 1030 alabilirsin.

Öyle yapacaktım ama darboğaz olur dediler, olmaz derseniz iyice araştıracağım. İşlemcim 2 çekirdekli olduğu için darboğaz yaparlar dediler. Eğer darboğaz yapar derseniz Q6600 bakacağım. Bir internet sitesinde 10 dolara görmüştüm.
R7 250x sistemin için uygun gözüküyor.
Aslında evet, uygun ama ben GTA Online gibi oyunlar oynadığım için yetmez diye düşünüyorum. Bana R7 260X alırsan seni işlemcin limitler dediler. Ben de şu an çift çekirdekli olduğu için 4 çekirdekli işlemci önerdiler. Ben de ona baktım.

Dostum GT 1030 bu kartlar arasında en güncel olanı. Darboğaz yapacak diye almamazlık edilmez. Anakartını belirtirsen Xeon işlemci önerebilirim duruma göre.

R7 250X'den GT 1030 %5 daha performanslı. Onu söyleyim öncelikle ve daha güncel. Yok daha fazla bütçeniz varsa; RX560 Alın kafanız rahat etsin. Anakartınızı söylerseniz E5450 uygun mu söyleriz.
Maalesef anakartım E5450 ile uyumlu değil. Ben de 4 çekirdekli olarak Q6600 düşünmüştüm GT 1030'un yanına. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Dostum GT 1030 bu kartlar arasında en güncel olanı. Darboğaz yapacak diye almamazlık edilmez. Anakartını belirtirsen Xeon işlemci önerebilirim duruma göre.
Anakartım; G41 Chipset.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım anakartınız LGA775 destekli. İnternet üzerinde modlu Xeon işlemciler var ve bu işlemciler 775 pinli anakartlarda kullanabiliyoruz. Siz de bir tane modlu Xeon E5450 alarak GTX1050Ti'a kadar her türlü ekran kartını takabilirsiniz.

Sanırım anakartınız LGA775 destekli. İnternet üzerinde modlu Xeon işlemciler var ve bu işlemciler 775 pinli anakartlarda kullanabiliyoruz. Siz de bir tane modlu Xeon E5450 alarak GTX1050Ti'a kadar her türlü ekran kartını takabilirsiniz.
Onu da araştırdım ama bana o işlemci için modlu BIOS gerekebilir dediler. Ben de pek bulaşmadım açıkcası. Kolay mıdır acaba bu modlu BIOS muhabbeti? Bu arada evet benim anakartım LGA775 destekli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı