E8400 sisteme Windows 7 mi, 8.1 mi, 10 mu kurulmalı?

fearlesskral123

Decapat
Benim bilgisayarım tam 13 yıllık. Özellikleri,
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz
  • RAM: 3 GB
  • AMD Radeon HD 5450

Birkaç yıl içinde yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.
Ben Windows 7 Ultimate kullanıyordum ve gayet iyi gidiyordu (orijinal değil) dün Windows Kopyası Orijinal Değil diye bir hata aldım, internetten çözümlerine falan baktım harfi harfine uyguladım ancak düzelmedi.

Ben oyun için kullanırım genelde bilgisayarı. Şimdi sürüm değiştirsem mi kararsız kaldım. Bilgisayarımın özelliklerine göre en çok hangi Windows sürümü uyar buna?
Oynadığım oyunlar ETS 2 , PES 17, COD tarzı oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının Windows 10 sürücüsü mevcut. Windows 10 kurulabilir.
Ayrıca lisanssız yazılımda o hatayı alırsınız, tek çözümü lisans alıp Windows'u etkinleştirmektir.

Benim bilgisayarım tam 13 yıllık. Özellikleri,
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz
  • RAM: 3 GB
  • AMD Radeon HD 5450

Birkaç yıl içinde yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.
Ben Windows 7 Ultimate kullanıyordum ve gayet iyi gidiyordu (orijinal değil) dün Windows Kopyası Orijinal Değil diye bir hata aldım, internetten çözümlerine falan baktım harfi harfine uyguladım ancak düzelmedi.

Ben oyun için kullanırım genelde bilgisayarı. Şimdi sürüm değiştirsem mi kararsız kaldım. Bilgisayarımın özelliklerine göre en çok hangi Windows sürümü uyar buna?
Oynadığım oyunlar ETS 2 , PES 17, COD tarzı oyunlar.
Hocam o hata bendede vardı arkadaş araştırma ol İnternete yazın bazı kodlar çıkacak o kodlarla etkinleştirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı