E8400 ve GTS 250 Sistem Battlefield 4 Performansı

zoxvce

Hectopat
Beyler başlıkta da belirttim E8400 işlemci GTS 250 1GB 256bit ekran kartı 4GB DDR3 RAM var ama FPS az. Neyi değiştirirsem donmadan oynayabilirim? Anakartım Pegatron IPX41 D3 FPS sorun değil donmasın yeter.

Hangi ayarlarda oynuyorsun? Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar var mı? Ben senin işlemcin ve senin ekran kartından daha kötü olan GT 710 ile en düşük ayarlarda 64 kişilik sunucularda 35-40 FPS civarı alıyordum. İşlemcinin ve ekran kartının sıcaklığını oyun içindeyken kontrol et.

1280 çözünürlük low ayarlar bi program var park diye onu yaptım 50 felan olduda gene donma var şangay oynamak istiyorum bütçem 400 tl pegatron ipx41 d3 anakart var ne alsam 60 fps oynarım

İşlemci nin açtığına bile iyi bende kullandım 8400 o.c ama artık oyunlar 4 çekirdek li sistem istiyor x5450 x5460 q9550 alıp tak takılma olmaz

bu anakarta uyar dimi ikisi bide modlu işlemciler alınca biosu modlamaya gerek varmıdır
@Zafer doğan
birde r9 280 den biraz daha ucuz ekran kartı olabilirmi abi öğrenciyim mağlum kendi paramla alacağım

bu anakarta uyar dimi ikisi bide modlu işlemciler alınca biosu modlamaya gerek varmıdır
@Zafer doğan
birde r9 280 den biraz daha ucuz ekran kartı olabilirmi abi öğrenciyim mağlum kendi paramla alacağım

Anakart ti güncellemen gerekir kolayca yapılır

Nvidia ekran kartı pahalı AMD ucuz 200 TL bandın da Sapphire r7 240 olur güzel Kart YouTube videoları mevcut

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı