Hangi ayarlarda oynuyorsun? Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar var mı? Ben senin işlemcin ve senin ekran kartından daha kötü olan GT 710 ile en düşük ayarlarda 64 kişilik sunucularda 35-40 FPS civarı alıyordum. İşlemcinin ve ekran kartının sıcaklığını oyun içindeyken kontrol et.
1280 çözünürlük low ayarlar bi program var park diye onu yaptım 50 felan olduda gene donma var şangay oynamak istiyorum bütçem 400 tl pegatron ipx41 d3 anakart var ne alsam 60 fps oynarım
9550 çok pahalı piyasada x5450 yada x5460 olur hazır modlu şekilde satılan çok sahibinden GittiGidiyor da 100/150 TL arası Sapphire R9 280 le beraber oynamayacağın oyun yoktur
bu anakarta uyar dimi ikisi bide modlu işlemciler alınca biosu modlamaya gerek varmıdır @Zafer doğan
birde r9 280 den biraz daha ucuz ekran kartı olabilirmi abi öğrenciyim mağlum kendi paramla alacağım
bu anakarta uyar dimi ikisi bide modlu işlemciler alınca biosu modlamaya gerek varmıdır @Zafer doğan
birde r9 280 den biraz daha ucuz ekran kartı olabilirmi abi öğrenciyim mağlum kendi paramla alacağım