E8400 ve R7 240 BF3 Performansı

Açar hocam ama işlemci adına sıkıntı yaratabilir. Değerlere bakmak lazım. Tek oyuncu modunda oynayacağım deseniz sorun yokta işin içerisine MP girince işlemci kullanımı yükseliyor.
Ne alaka ? Multiplayer'daki fps değerleri single'a gör her zaman daha yüksek oluyor ve sistem daha az ısınıyor. Test ettiğim bir şey bu.

Battlefield 3 açar mı bu sistem multiplayerda ?
  • İNTEL E8400 3 GHz
  • R7 240 2 GB DX 11
  • 4 GB RAM 1333 MHz
Eğer oyuna para vereceğim kararlıyım diyorsanız önce korsan sürümü yükleyip deneyin 25-30 fps alabilirseniz multiplayer maçları da 35-45 fps arasında oynarsınız.

MP oyun modunda işlemci kullanımı ciddi şekilde artar. Yalan yanlış bilgi vermeyin.
Neden daha fazla FPS aldığımı da açıklayın da inandırıcı olun az.

Ekleme: @umut1632 Eğer adil kullanım kotası ile ilgili sıkıntınız yoksa Battlefield 4 ya 48 saat ya da 1 haftalığına ücretsizdi. Onun çok oyunculusunda deneyin eğer fps değerleri tatmin edici olursa onu alın.

Multiplayerde fps artar azalır bilmem fakat cpu kullanım oranı single göre artmaktadır.Battlefield Hardlinede denenmiştir.

Playcaw uygulamasını yükleyin. Buraya hem tek oyuncu modunda hemde MP oyun modunda videoları yükleyin tartışalım. Hangi oyunu oynuyorsunuz ? MP haritası ile tek oyuncu modunda ki haritalar aynı mı ?
Adil kullanım kotasını geçmesem çoktan yüklemiş olurdum emin olun. Gelelim esas konuya, Single player ile aynı haritada multi olmaz. Bu testi hem BF4 hem de Crysis 3'te yaptım. FPS değerleri yaklaşık 8-15 arasında daha fazla oluyor. Zaten konuyu açan arkadaş deneyip görmeli sıkıntı çıkıp çıkmadığını. Mesela benim bilgisayarımda sorun olmaz başka işlemci kullanacak olsam olur başkasınınkinde olur veya olmaz parçaların hepsinden yok ki elimizde bir bir test edip söyleyelim :)

Kotanız yenilenince videoları bekliyoruz o halde.
Tabii 10 gün sonra konu kilit olmazsa sizdeyim. Crysis 3'tekini mi göstereyim BF 4 mü ?
Ekleme: Ters mantık ile düşündüğümü fark ettim ve bu durumdan ötürü özür diliyorum. CPU kullanımı artarsa aslında FPS'in de artması gerek zaten yanlış değilsem. Ama FPS'in daha yüksek olduğunu gösteren videoyu paylaşmayı ihmal etmeyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı