E8500 sistem açılır gibi olup kapanıyor

Agelsof

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun bilgisayarı açınca biraz sesli bir şekilde birkaç saniyeliğine açılır gibi oluyor kapanıyor kapandıktan sonra tekrar çalıştırınca düzgünce açılıyor sizce sorun neyde PSU değiştirdim PSU'dan yana değil diye düşünüyorum anakartın.
İşlemci güç girişinde gibi sorun işlemci 65 watt ben 95 watt işlemci taksam anakarttaki işlemci güç girişinden dolayı bir sıkıntı oluşurmu (Bir de bilgisayarı kapatınca bilgisayarda işlemci fanı biraz sesli bir şekilde dönüp kapanıyor)

Gametech 400 watt PSU.
Core 2 Duo E8500.
8 GB RAM DDR2.
Gigabyte GA Q35m S2.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fanı sök yapraklarındaki tozu sil arkasını aç makine yağı damlat kapat. Tekrar tak yerine! Bilgisayarında özellikle toz düşmandır temiz tut! Pil eskiyse değiştir, RAM'lerini sök silgiyle veya temiz bir pamuklu bezle altın kısımlarını sil yeniden tak. Artık DDR2 sistemdenden kurtulmalısın imkanın varsa tabii ki genelde antika oldular kardeşim! Anakartında arıza olabilir veya oluşuyor olabilir çok eskiyse. Çok kurcalamaya gelmez. Ötesini bilemem. Bildiğim bir şey varsa oda eski sisteme fazla yük bindirmek sorunlara yol açabilir. Gerçeği görmelisin. DDR2 sistem artık tarih oldu! Yine de saygı duyarım kullanıyorsun. Ama tavsiyemdir uğraşma imkanın varsa DDR3'e geç veya DDR 4 sisteme! Kullanılmış 2inci el bulabilirsin hesablı! Millet zaten darda ne varsa satıyor elindekini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…