E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Ekim 2020 #31 trsamet dedi: Hocam bir soru soracağım ben eski bilgisayarıma Windows 10 yüklediğimde alt taraf beyazdı değişik bir Windows 10DU ama ben şu altı siyah Windows 10 için hangi sürümü yüklemem gerek. Hocam otomatik C diskine yükseltiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tema ayarlarından ayarlayabiliyorsun onu sürümle alakası yok.
trsamet dedi: Hocam bir soru soracağım ben eski bilgisayarıma Windows 10 yüklediğimde alt taraf beyazdı değişik bir Windows 10DU ama ben şu altı siyah Windows 10 için hangi sürümü yüklemem gerek. Hocam otomatik C diskine yükseltiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tema ayarlarından ayarlayabiliyorsun onu sürümle alakası yok.
trsamet Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 115 22 Ekim 2020 #32 Emre1234a dedi: Tema ayarlarından ayarlayabiliyorsun onu sürümle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam
Emre1234a dedi: Tema ayarlarından ayarlayabiliyorsun onu sürümle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam